Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Συγκλονίζει η Μαριάννα Τουμασάτου: «Ούτε να ακούω για συγγνώμες»

Συγκλονίζει η Μαριάννα Τουμασάτου: «Ούτε να ακούω για συγγνώμες»

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της ηθοποιού. «Πρέπει να φύγουν από τον χώρο, είναι πολλά χρόνια αλλά δεν βάζουν μυαλό… Να πάνε σπίτι τους και να ζητήσουν βοήθεια»…

Συγκλονιστική η εξομολόηση από την Μαριάννα Τουμασάτου για όσα είχε βιώσει στη θεατρική σχολή. Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε μια απίθανη ιστορία που έζησε ένα ολόκληρο καλοκαίρι.

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στο «Πρωινό» με αφορμή τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, βία και κακοποίηση στον χώρο του θεάματος, καταγγέλλοντας αυτούς που «πρέπει να φύγουν από τον χώρο… Να πάνε σπίτι τους και να ζητήσουν βοήθεια».

«Σε όλους τους χώρους υπάρχουν όλα τα είδη των ανθρώπων. Σε εμάς επειδή είμαστε πιο αναγνωρίσιμοι – τουλάχιστον ένα ποσοστό – ξέρει και ο κόσμος όταν μιλάμε για κάποιον ότι έκανε κάτι, ποιος είναι αυτός ο κάποιος. Δεν σημαίνει ότι όλος ο χώρος είναι έτσι. Σεβασμός δεν υπάρχει, ο σεβασμός κερδίζεται, δεν χαρίζεται σε κανέναν και για κανέναν λόγο…», σημειώνει η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Σεβασμός δεν υπάρχει, ο σεβασμός κερδίζεται, δεν χαρίζεται σε κανέναν και για κανέναν λόγο… Ακόμη και τώρα υπάρχουν κορίτσια που ξέρουμε ότι έχουν υποστεί κάποια πράγματα, αλλά δεν θέλουν να βγουν να το πουν. Κάποιον λόγο θα έχουν. Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Σοφία Μπεκατώρου που άνοιξε την μεγάλη πόρτα και μετά στη Ζέτα και στην Τζένη που άνοιξαν τα παράθυρα να μπει φως, να φύγει επιτέλους η μούχλα που υπάρχει», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Εγώ, τελειώνοντας μια πολύ σκληρή σχολή, νομίζαμε ότι είναι στις υποχρεώσεις του μαθητή να σκουπίζουμε, να σφουγγαρίζουμε, να καθαρίζουμε τους χώρους. Όχι, δεν είναι. Αλλά εγώ έτσι νόμιζα. Είχα πιεστεί πολύ στη σχολή, έχω περάσει bullying, αλλά έτσι θεωρούσα ότι είναι.

Επειδή σαν άνθρωπος έχω μια επιθετικότητα, τα έβγαλα πέρα… Εγώ έτσι έμαθα, αλλά τα καινούρια παιδιά δεν πρέπει να το μάθουν αυτό. Το θέατρο θέλει κάποιες θυσίες, αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν θα πεθάνουμε εμείς για το θέατρο», εξομολογήθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις