Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Συγκλονίζει ο Τάκης Χρυσικάκος: Αν δεν είχα κάνει τα εμβόλια τώρα δεν θα μιλούσαμε

Συγκλονίζει ο Τάκης Χρυσικάκος: Αν δεν είχα κάνει τα εμβόλια τώρα δεν θα μιλούσαμε

Για τη μάχη με τον κορονοϊό μίλησε ο ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος που χτυπήθηκε από τη νόσο παρά το γεγονός πως είχε κάνει και τα δυο εμβόλια.

Ο Τάκης Χρυσικάκος βγήκε από το νοσοκομείο μετά από έξι εβδομάδες νοσηλείας και όπως είπε σε πρωινή εκπομπή του Open εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Για το γεγονός πως νόσησε και νοσηλεύθηκε αν και ήταν πλήρως εμβολιασμένος εξήγησε πως «υπάρχει υποκείμενο νόσημα το οποίο δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν τα κατάλληλα αντισώματα».

Ακόμη ανέφερε πως μόλις έγινε γνωστό πως νόσησε δέχθηκε υβριστικά μηνύματα από αρνητές του εμβολίου στα social media.

«Άρχισε αυτός ο απάνθρωπος κανιβαλισμός επειδή έκανα το εμβόλιο.Όταν κάνουμε το εμβόλιο, όλοι έχουμε μία σκέψη, αν είναι καλό. Αλλά το κάνουμε γιατί η συντεταγμένη πολιτεία και οι επιστήμονες όλου του πλανήτη μας λένε αυτό. Από την άλλη πλευρά πιστεύουνε ότι έχουνε το προνόμιο της μοναδικής αλήθειας».

Ο Τάκης Χρυσικάκος τόνισε πως δεν κατάλαβε πού κόλλησε ενώ μετά τον εμβολιασμό του έκανε πρόβες. «Πρόσεχα. Κράταγα όλα τα πρωτόκολλα. Είναι ύπουλος ο Covid. Με το που μαθαίνουμε ότι έχουμε covid πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο. Αυτοί θα κρίνουνε. Αυτοί θα μάς κάνουν τις εξετάσεις. Έμεινα αρκετές μέρες χωρίς θεραπεία, χωρίς τίποτα. Άρχισα να πέφτω, η αναπνοή μου να μην είναι καλή. Έκανα μία ακτινογραφία και πήγα στο νοσοκομείο. Εκεί μού δώσανε μία θεραπεία. Βγήκα και πήρα τη θεραπεία. Δυναμώσανε όλα. Ο covid ψάχνει επάνω σου τις ευάλωτες αιτίες. Με χτύπησε στους πνεύμονες και μού δημιούργησε σοβαρή πνευμονία με λοίμωξη».

Εάν δεν είχα κάνει τα εμβόλια τώρα δεν θα μιλούσαμε

«Μπήκα στο νοσοκομείο και κόλλησα και ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο. Και έμεινα με τον μεγάλο αναπνευστήρα περίπου τρεις εβδομάδες. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Το μόνο καλό, ήταν το νοσηλευτικό προσωπικό – ακόμα περισσότερο και από τους γιατρούς. Εκ των υστέρων έμαθα ότι ήμουν ένα βήμα πριν από τη ΜΕΘ.

Θέλω να πω το ουσιαστικότερο όλων. Και οι γιατροί, και η καθηγήτρια η δικιά μου στην Αθήνα, μού είπανε το εξής: “Εάν δεν είχες κάνει τα εμβόλια αυτή τη στιγμή δεν θα μιλούσαμε”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις