Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

«Συναυλίες στο Σκοτάδι» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου

«Συναυλίες στο Σκοτάδι» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου

Ο Απόστολος Ρίζος και οι The Bad Poetry Social Club “επιστρέφουν” στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για ακόμη δυο συναυλίες, στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μία ομάδα ανθρώπων που χρησιμοποιώντας ως όχημα την τέχνη και τις εκδηλώσεις, εξυπηρετούν την οικονομική και επικοινωνιακή προβολή σπουδαίων σκοπών. Δίπλα τους, σταθερός αρωγός και συνεργάτης, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί για τρίτη σεζόν την ιδιαίτερη σειρά εκδηλώσεων.

Μετά τους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Νατάσσα Μποφίλιου, Μαρία Παπαγεωργίου, Γιώργο Χατζηπαύλου και Chόres, ήρθε η σειρά των The Bad Poetry Social Club και του Απόστολου Ρίζου να μας χαρίσουν δύο βραδιές μαγείας και όξυνσης των αισθήσεων.

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου η κολεκτίβα ποιητών The Bad Poetry Social Club ανεβαίνει στην σκηνή του ιδρύματος για να ερμηνεύσει τα πιο συναισθηματικά φορτισμένα ποιήματά τους στο απόλυτο σκοτάδι.

Τα έσοδα της συναυλίας θα υποστηρίξουν το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Dogs’ Voice» που στηρίζει το έργο 132 φιλοζωικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα. Τη συναυλία ανοίγει η Juliana Bousi.

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, ο αισθαντικός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Απόστολος Ρίζος θα χαρίσει μία μοναδική μουσική παράσταση που εξαφανίζει τα μουσικά σύνορα και αναδεικνύει την πραγματική ουσία των τραγουδιών· το φως μέσα μας.

Με τα έσοδα της παράστασης θα υποστηρίξει το έργο της ΑΡΩΓΗΣ, του σωματείου ατόμων με προβλήματα όρασης νομού Κυκλάδων.

Ώρα έναρξης συναυλιών: 21.00.

Τιμή Εισιτηρίων

Προπώληση: 12 Euro

ΑμεΑ / Φοιτητές / Μαθητές: 10 Euro, Ταμείο: 15 Euro.

Προπώληση Εισιτηρίων

The Bad Poetry Social Club στο https://www.ticketservices.gr/event/synavlia-sto-skotadi-the-bad-poetry-social-club/

Απόστολος Ρίζος στο https://www.ticketservices.gr/event/synavlia-sto-skotadi-me-ton-apostolo-rizo/

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις