Lifestyle

Τα μόνα sneakers που θα χρειαστείς αυτό το καλοκαίρι

Η διάσημη μάρκα Palm Angels, η οποία έχει ως έδρα το Μιλάνο και δημιουργήθηκε το 2015 από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Moncler, Francesco Ragazzi, στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της πολυτέλειας και του streetwear με μια σειρά από μπλουζάκια, hoodies, sneakers, αξεσουάρ, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την Καλιφόρνια.

Πρόσφατα η μάρκα, η οποία έχει αγαπηθεί από διασημότητες όπως η Rihanna, ο ASAP Rocky, η Gigi Hadid, ο Future και ο Lewis Hamilton, κυκλοφόρησε δύο νέα sneakers για το καλοκαίρι 2020, τα οποία θυμίζουν αρκετά τα “Old Skool” της Vans, ωστόσο είναι κατασκευασμένα από πολυτελή υλικά και διαθέτουν ένα μοτίβο από φοίνικες.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα