Lifestyle

Τα μπάνια της Εύης Βατίδου στη Μύκονο! Δες φωτογραφίες

Στο "νησί των ανέμων" βρέθηκε η Εύη Βατίδου για να κάνει τις διακοπές της!

Τις διακοπές της στο “νησί των Ανέμων” επέλεξε να κάνει η Εύη Βατίδου. Το γνωστό μοντέλο θέλησε να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την λαμπερή Εύη σε παραλία της Μυκόνου να κάνει βουτιές στα γαλανά νερά και να απολαμβάνει τον καλοκαιρινό ήλιο. Μαζί της ήταν ο Μιχάλης Σταθοκωστόπουλος, γιος του γνωστού επιχειρηματία Βλάση Σταθοκωστόπουλου. 

Οι δυο τους φαίνεται πως βρίσκονται στο νησί εδώ και λίγες μέρες και περνούν στιγμές χαλάρωσης, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Οι βραδινές τους έξοδοι δεν είναι πολλές και προτιμούν να ξεκουράζονται στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο που διαμένουν.

Ο φωτογραφικός φακός του TL!fe απαθανάτισε την Εύη Βατίδου στην παραλία της Ψαρρούς!

Βγαίνοντας από την θάλασσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του: «Τα ίδια λέγαμε πάντα, αλλά ήταν μια τέλεια ρουτίνα»
«Με έκανες και αγάπησα τη Formula 1 από μωρό. Και σήμερα ήταν η πρώτη Πρωτομαγιά μετά από 30 και χρόνια, που δεν κουβεντιάσαμε για τον τραγικό χαμό του Άιρτον Σένα», έγραψε ακόμα ο παρουσιαστής
Λάμπρος Κωνσταντάρας και Δημήτρης Κωνσταντάρας