Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ μεγαλώνουν και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο

Τα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ μεγαλώνουν και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ μπορεί να αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους λόγω «αγεφύρωτων διαφορών», ωστόσο δημιούργησαν μία μεγάλη οικογένεια.  Τα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει πια και διαμορφώνουν τον δικό τους δρόμο.

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ έχουν αποκτήσει συνολικά έξι παιδιά. Τον Μάντοξ 20 ετών, τον Παξ 18, τη Ζαχάρα 17, τη Σάιλο 16, ενώ μοιράζονται και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν, 13 ετών.

Όσο ήταν μικρά ο φωτογραφικός φακός τα απαθανάτιζε συχνά στο Λος Άντζελες ή σε ταξίδια με τους γονείς τους. Καθώς μεγαλώνουν οι εμφανίσεις τους είναι λιγοστές και συνήθως συνοδεύουν τη μαμά τους στις επίσημες πρεμιέρες ενώ, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, δεν διαθέτουν λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάντοξ Τζολί Πιτ 

Η Τζολί υιοθέτησε το πρώτο της παιδί, τον Μάντοξ μόλις επτά μηνών το 2002. Γεννήθηκε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες σε ένα χωριουδάκι της Καμπότζης.

Κάποια στιγμή πίστευαν ότι θα ακολουθούσε τα βήματα των γονιών του, καθώς συνεργάστηκε με τη μητέρα του στην ταινία του 2017, «First They Killed My Father». Η Αντζελίνα ήταν συνσεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας ενώ ο Μάντοξ εκτελεστικός παραγωγός. Προτίμησε να μετακομίσει στη Νότια Κορέα και να σπουδάσει βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο Yonsei της Σεούλ.

Παξ Τζολί Πιτ

Ο Παξ, που φαίνεται να είναι ο πιο ντροπαλός από τα παιδιά, γεννήθηκε στο Βιετνάμ το 2003 και υιοθετήθηκε από την Τζολί σε ηλικία 3 ετών. Εκείνη την εποχή, η χώρα δεν επέτρεπε σε ανύπαντρα ζευγάρια να υιοθετήσουν, αλλά ο Μπραντ ένα χρόνο μετά, τον υιοθέτησε επίσημα στην Αμερική.

Όπως και τα αδέλφια του, ο Παξ δούλεψε λίγο με τη μητέρα του στον κινηματογράφο. Το 2016, είχε έναν μικρό ρόλο στο Kung Fu Panda 3. Πρόσφατα άρχισε να μαθαίνει βιετναμέζικα.

Ζαχάρα Τζολί-Πιτ 

Η Ζαχάρα γεννήθηκε στην Αιθιοπία και υιοθετήθηκε από την ηθοποιό όταν ήταν έξι μηνών το 2005. Έχει περπατήσει στο κόκκινο χαλί αρκετές φορές πάντα γεμάτη αυτοπεποίθηση και με πολύ χαρά.

Δοκίμασε τις δυνάμεις της στην ταινία «Kung Fu Panda 3», αλλά απέδειξε και το επιχειρηματικό της ταλέντο όταν δημιούργησε μια σειρά κοσμημάτων. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της τα διέθεσε στο μεταβατικό κέντρο στέγασης για κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά στο Λος Άντζελες.

Το 2020, η μαμά της αποκάλυψε ότι έχει υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις χαρακτηρίζοντάς την ως μια «εκπληκτική Αφρικανή γυναίκα», εξηγώντας πως «έχω μάθει τόσα πολλά από εκείνη».

Σάιλο Τζολί Πιτ 

Η Σάιλο είναι τώρα 16 ετών και έχει ταλέντο στο χορό. Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από το στούντιο χορού «Millenium Dance Complex» του Λος Άντζελες τον Ιούνιο του 2022, δείχνει τις εκπληκτικές χορευτικές της ικανότητες.

Η ομοιότητα της με την Αντζελίνα ήταν εκπληκτική στα πλάνα καθώς χόρευε το νέο τραγούδι της Dojo Cat, «Vegas». Γεννήθηκε στην Ναμίμπια και οι πρώτες φωτογραφίες της φέρονται να πουλήθηκαν για 4 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό περιοδικό People και για 3,5 εκατομμύρια δολάρια στο βρετανικό περιοδικό Hello. Μόλις δύο μηνών απέκτησε το δικό της κέρινο ομοίωμα και είναι το πρώτο μωρό στο «Madame Tussauds» της Νέας Υόρκης.

Τα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν 

Τα δίδυμα γεννήθηκαν στη Νίκαια της Γαλλίας το 2008 με όλα τα φλας του πλανήτη πάνω τους. Οι πρώτες φωτογραφίες των διδύμων πουλήθηκαν για 14 εκατομμύρια δολάρια και είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα μωρά. Τα έσοδα διατέθηκαν στο ίδρυμα Jolie-Pitt. Το 2014, η Βίβιεν πρωταγωνίστησε στο πλευρό της διάσημης μαμάς της στην ταινία «Maleficent», ενώ το 2016, ο Νοξ συμμετείχε και εκείνος στο Kung Fu Panda 3.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις