Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Τάμτα, Λάκης Λαζόπουλος και Άντζελα Δημητρίου διασκέδασαν με ΜΕΛΙSSES & Δέσποινα Βανδή

Τάμτα, Λάκης Λαζόπουλος και Άντζελα Δημητρίου διασκέδασαν με ΜΕΛΙSSES & Δέσποινα Βανδή

Η Τάμτα, ο Λάκης Λαζόπουλος και η Άντζελα Δημητρίου διασκέδασαν με τις ΜΕΛΙSSES & Δέσποινα Βανδή στο «Έναστρον», όπου εμφανίζονται φέτος. Σε ένα συναρπαστικό live party, χάρισαν μοναδικές και απρόσμενες ερμηνείες.

Η Τάμτα, που συνεργάστηκε αρκετά με τις ΜΕΛISSES σε live εμφανίσεις, αλλά και δισκογραφικά στο album «Duets» που κυκλοφορεί από την Panik Records, «μάγεψε» επί σκηνής με τον Χρήστο Μάστορα. Οι καλλιτέχνες ερμήνευσαν το χρυσό single «Όλα Τελείωσαν» που περιλαμβάνεται στο «Duets», ενώ η Τάμτα χάρισε και μία ξεχωριστή ερμηνεία του «My Heart Will Go Οn».

Ο Χρήστος Μάστορας υποδέχθηκε στο «Έναστρον» και τον Λάκη Λαζόπουλο,με τον οποίο τραγούδησαν μαζί το θρυλικό «Όταν Έχω Εσένα». Ένα τραγούδι στο οποίο ο Λάκης Λαζόπουλος έχει γράψει τους στίχους.

Στο μαγαζί βρέθηκε και η Άντζελα Δημητρίου, που έκανε ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα το «Φωτιά Στα Σαββατόβραδα», ενώ τραγούδησε solo και το «Ουρανέ».

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι ΜΕΛΙSSES και η Δέσποινα Βανδή κάνουν ένα μεγάλο πάρτι στο «Έναστρον», μαζί τους οι Kings και η Τάνια Μπρεάζου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις