Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τάνια Μπρεάζου: Είχα αρνητικά σχόλια στα social media για τα κιλά μου

Τάνια Μπρεάζου: Είχα αρνητικά σχόλια στα social media για τα κιλά μου

Η Τάνια Μπρεάζου μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την εμπειρία της στο X-Factor, αλλά και τα σχόλια που δέχτηκε επειδή ήταν από τη Ρουμάνια και τη περίοδο που είχε περισσότερα κιλά.

Η Τάνια Μπρεάζου μίλησε για την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο X- Factor παλαιότερα, αλλά και για την ζωή της.

«Το X- Factor ήταν η αφετηρία μου. Είχα βγει τέταρτη, άλλα σημασία δεν έχει ποιός βγαίνει νικητής. Ήρθα στην Ελλάδα από τη ρουμάνια σε ηλικία 2 ετών. Δεν ήξερα τη γλώσσα και έλεγα στη μαμά μου δεν καταλαβαίνω τί λένε», δήλωσε αρχικά η Τάνια Μπρεάζου.

«Υπήρχε σχολιασμός, επειδή ήμουν από άλλη χώρα, άλλα η μαμά μου, μού έλεγε να μην δίνω σημασία. Η μαμά μου είναι 45 ετών. Παντρεύεται και χαίρομαι που ξαναφτιάχνει τη ζωή της. Είναι ο άγγελος μου, τη λατρεύω», πρόσθεσε.

«Το τραγούδι υπήρχε πάντα μέσα μου. Ο μπαμπάς μου είναι μουσικός. Κυκλοφορεί το καινούριο μου τραγούδι «Lovestab», το οποίο έχει κάνει 230.000 views σε δυο εβδομάδες», επεσήμανε η Τάνια Μπρεάζου σχετικά με το επόμενο βήμα της στην μουσική.

Τέλος, η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε και για την περίοδο που, όπως είπε η ίδια, «είχε περισσότερα κιλά», και πώς αποφάσισε να τα χάσει.

«Στην εφηβεία ήμουν 75 κιλά και αποφάσισα να κάνω γυμναστική και να προσέξω τη διατροφή μου, γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Είχα αρνητικά σχόλια στα social media, άλλα δεν αξίζει να ασχοληθείς, γιατί ο κόσμος έχει πάντα κάτι να πει», κατέληξε μιλώντας στην «Ελένη».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις