Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Τάνια Τρύπη: Όποιοι θέλησαν να συγκρίνουν την Τζένη Καζάκου με την Τζένη Καρέζη, πρόβλημά τους

Τάνια Τρύπη: Όποιοι θέλησαν να συγκρίνουν την Τζένη Καζάκου με την Τζένη Καρέζη, πρόβλημά τους

Κλασική Ελληνίδα μαμά σε ό,τι αφορά στο φαγητό και το κρύο δηλώνει η Τάνια Τρύπη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τη σύγκριση της κόρης της με την αείμνηστη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη. 

Η Τάνια Τρύπη συμπληρώνει πλέον 42 χρόνια στο θέατρο. «Εμένα με ενδιαφέρουν οι χαρακτήρες των ρόλων και οι συνεργάτες σε μια δουλειά. Μεγαλώνοντας, κοιτάω πρώτα να είναι καλοί οι συνεργάτες και μετά τον ρόλο. Υπήρξε μια δουλειά που δεν πέρασα καλά και όταν τελείωσε η παράσταση εξαφανίστηκα. Τα 42 χρόνια που είμαι στο θέατρο έφυγαν σαν “αέρας”», τόνισε στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!»..

«Θα μου έκανε εντύπωση αν δεν ασχολούνταν οι κόρες μου με την υποκριτική. Περισσότερο άγχος είχαν αυτοί που ασχολούταν με το “όνομα” παρά εμείς και η κόρη μου, Τζένη Καζάκου, όταν ξεκίνησε με την υποκριτική.

Δεν μπορείς να “βαράς” έναν άνθρωπο, όπως η κόρη μου, επειδή η οικογένειά του έχει ασχοληθεί και αυτή με την υποκριτική.

Όποιοι θέλησαν να συγκρίνουν την Τζένη Καζάκου με την Τζένη Καρέζη είναι πρόβλημά τους», συμπλήρωσε η Τάνια Τρύπη.

Για τις κόρες της, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Όταν μου ζητούν συμβουλές οι κόρες μου, τις δίνω, αλλιώς “κιχ”. Στο θέμα του φαγητού και του “μην κρυώσεις” είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, στα υπόλοιπα είμαι χαλαρή».

 

Αναφερόμενη στα κατοικίδια, η Τάνια Τρύπη είπε: «Θεωρώ πως είμαστε ίσοι με τα ζώα σε αυτόν τον πλανήτη. Οικογένεια είναι οτιδήποτε αγαπάμε, γιατί το φροντίζουμε και μένουμε μαζί. Όσοι πιστεύουν πως τα ζώα δεν είναι οικογένειά μας, θεωρώ πως δεν ασχολήθηκαν όσο θα έπρεπε για να κατανοήσουν και να δουν τι συμβαίνει ακριβώς».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις