Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τάνια Τσανακλίδου: Και χυλόπιτα θα φας, και απόρριψη θα αισθανθείς

Τάνια Τσανακλίδου: Και χυλόπιτα θα φας, και απόρριψη θα αισθανθείς

Η αγαπημένη ερμνηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου επιστρέφει με μία μουσική παράσταση, το «Μουσικό Κουτί – Δεύτερο Μέρος», μία παράσταση με πολλά θεατρικά στοιχεία και συναισθήματα.

Η Τάνια Τσανακλίδου είναι γνωστή για τον καυστικό της λόγο στα social media, για τον οποίο έχει δεχτεί υβριστικά σχόλια.

Όπως αποκάλυψε, την έχουν προσεγγίσει για να μπει στην πολιτική: «Δεν είμαι κομματόσκυλο. Εάν ενταχθείς σε ένα κόμμα δεν μπορείς να κρίνεις, είσαι υποχρεωμένος να το βουλώσεις. Δεν θέλω να το βουλώνω, θέλω να μπορώ να μιλάω».

Για το #MeToo δήωλσε: «Πιστεύω ότι στα περισσότερα σπίτια υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει κακοποιηθεί. Με κάποιο τρόπο όλοι μας έχουμε υποστεί κακοποίηση».

Η ίδια αναγνωρίζει πως ο χρόνος έφερε φθορές στη φωνή της και κάνει μαθήματα ορθοφωνίας. «Εάν δεν πάω νιώθω πως δεν έχω προετοιμαστεί σωστά για τη δουλειά μου».

«Η Νατάσα Μποφίλιου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλης είναι καλύτερα καταρτισμένες από τη δική μας γενιά. Είναι πολύ ωραίο, έχουν περισσότερες γνώσεις από εμάς», είπε για τη νέα γενιά καλλιτεχνών.

Κάποτε είχε πει τη φράση πως «κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να μας ερωτευτεί».

Η Τάνια Τσανακλίδου εξήγησε πως «όταν είσαι ταπεινός, με την έννοια του μην τρελαίνεσαι, είσαι ένας κανονικός, φυσιολογικός άνθρωπος. Και χυλόπιτα θα φας, και απόρριψη θα αισθανθείς, και θα νιώσεις ότι σε αγαπάνε…».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις