Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τάσος Ιορδανίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Εξεπλάγην με τις καταγγελίες εναντίον του» – Γιατί ήρθαν σε ρήξη

Τάσος Ιορδανίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Εξεπλάγην με τις καταγγελίες εναντίον του» - Γιατί ήρθαν σε ρήξη

Για τους λόγους που ήρθε σε ρήξη η σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε ο ηθοποιός, Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων, πως «εξεπλάγην όταν άκουσα τις καταγγελίες εναντίον του».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι δεν ταίριαζαν οι απόψεις και οι αντιλήψεις τους όταν συνεργαζόντουσαν επαγγελματικά και για αυτό δεν μίλησαν ξανά από τότε. «Με τον Πέτρο έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια. Δε θα συνέβη κάτι για να μιλήσουμε τόσο καιρό; Ήταν θέμα πάνω στα επαγγελματικά», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, οι συμπεριφορές… Οι αντιλήψεις… Όταν αρχίζεις και γνωρίζεσαι περισσότερο με έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά στην επιφάνεια. Χώρισαν οι δρόμοι μας», τόνισε ο Τάσος Ιορδανίδης και επισήμανε ότι η διάσταση απόψεων έφερε τη ρήξη στη σχέση τους.

Για τον χαρακτήρα του Πέτρου Φιλιππίδη, είπε ότι «μιλάμε για εκρηκτικούς χαρακτήρες και φυσικά ο Πέτρος πολύ πιο εκρηκτικός γιατί ήταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος και εμείς του είχαμε σεβασμό. Επιλέξαμε ότι οι δρόμοι πρέπει να τραβήξουν χωριστά».

Μιλώντας για τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε πως «εγώ εξεπλάγην. Δεν περίμενα ότι θα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο. Εφόσον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης δε χρειάζεται να πούμε πάνω σε αυτό» ενώ πρόσθεσε ότι η μεγαλύτερη τιμωρία για κάποιον καλλιτέχνη είναι όταν το κοινό αρχίζει να μην σε θέλει.

«Όταν ήταν στα πάνω του ο Πέτρος Φιλιππίδης υπήρχε φόβος ούτως ή άλλως» συμπλήρωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις