Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τάσος Χαλκιάς: Όταν πήγαινα στο σχολείο, οι δάσκαλοι με έδερναν

Τάσος Χαλκιάς: Όταν πήγαινα στο σχολείο, οι δάσκαλοι με έδερναν

«Ο πατέρας μου χτυπούσε και αυτός κάποιες φορές» ομολογεί ο Τάσος Χαλκιάς.

Τόσο στην μεταχείριση που είχε μικρός από τον πατέρα και τους δασκάλους του όσο και στους συναδέλφους του, που αποφασίζουν να ασχοληθούν με την παρουσίαση εστίασε ο Τάσος Χαλκιάς μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου.

«Στο έργο παρακολουθούμε μια μορφή που χαρακτηρίζει κάποια μορφή διδασκαλίας εκ μέρους των εκπαιδευτικών. Σκληρή όμως είναι η εποχή, δεν είναι ο άνθρωπος. Προφανώς και πολλοί θεατές θα θυμηθούν δικά τους βιώματα, ιδιαίτερα εάν είναι κάποιας ηλικία. Όταν εγώ, για παράδειγμα, πήγαινα στο σχολείο, οι δάσκαλοι με έδερναν».

«Ο πατέρας μου χτυπούσε και αυτός κάποιες φορές, όταν υπήρχε λόγος κατά την άποψη του. Δεν ήθελε όμως να βαράνε το παιδί του άλλοι. Είχε το προνόμιο του… εγώ είμαι γονιός, εγώ το βαράω! “Εσύ αν το ξαναβαρέσεις, θα βαρέσω εγώ εσένα”» υπογράμμισε, χαρακτηριστικά, ο αγαπημένος ηθοποιός.

 

«Η παρουσίαση θέλει κάποια ιδιαίτερα προσόντα που δεν τα έχουν όλοι. Εκείνοι όμως οι ηθοποιοί που το έχουν και αποφασίζουν να το ασκήσουν και επαγγελματικά, δεν βρίσκω τίποτα κακό. Τους απορροφάει μεγάλη ενέργεια και σίγουρα, κάνοντας παράλληλα και τα δυο πράγματα, μειοδοτήσει από τα δύο. Σίγουρα δεν θα μειοδοτήσει η παρουσίαση γιατί έχει και τα πολύ καλύτερα λεφτά οπότε είναι φανερό γιατί πηγαίνουν κατά εκεί» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Τάσος Χαλκιάς στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις