Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Τέλος στον πόλεμο των Brangelina: Ο Μπραντ Πιτ βάζει τέλος στη διαμάχη με την Αντζελίνα Τζολί για συνεπιμέλεια των παιδιών τους

Τέλος στον πόλεμο των Brangelina: Ο Μπραντ Πιτ βάζει τέλος στη διαμάχη με την Αντζελίνα Τζολί για συνεπιμέλεια των παιδιών τους
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Η πολυετής δικαστική μάχη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί μετά το διαζύγιό τους, πλησιάζει επιτέλους στο τέλος της – καθώς ο ηθοποιός φέρεται να παραιτείται των δικαιωμάτων του για συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

Σύμφωνα με την DailyMail, το ζευγάρι, το οποίο έχει εμπλακεί σε μια δυσάρεστη και άλλοτε σκληρή δικαστική διαμάχη από τότε που χώρισε το 2016, βρίσκεται πλέον σε διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το βρετανικό μέσο, ενώ αρχικά ο 60χρονος Μπραντ Πιτ επιδίωκε να εξασφαλίσει την εξ ημισείας επιμέλεια των έξι παιδιών τους, πλέον σκοπεύει να αποσυρθεί.

Αυτό σημαίνει ότι η 48χρονη Αντζελίνα Τζολί θα διατηρήσει την κύρια επιμέλεια των παιδιών και εκείνος θα έχει το δικαίωμα των επισκέψεων.

Ένας από τους λόγους που πάρθηκε αυτή η απόφαση είναι ότι τα μεγαλύτερα από τα παιδιά τους έχουν “ενηλικιωθεί” – μόνο η 17χρονη Shiloh, και τα 15χρονα Knox και Vivienne, είναι ακόμα κάτω των 18 ετών – η Shiloh ενηλικιώνεται τον Μάιο.

Τα μεγαλύτερα παιδιά – ο 22χρονος Maddox, ο 20χρονος Pax και η 19χρονη Zahara – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχουν κακές σχέσεις με τον Brad και στα μάτια του νόμου, δεν καλύπτονται πλέον από καμία συμφωνία επιμέλειας.

Ο υιοθετημένος Pax φέρεται να έχει κόψει οριστικά τις σχέσεις του με τον πατέρα του μετά τον περιβόητο πλέον καυγά τους στο ιδιωτικό αεροπλάνο και που αυτός αποτέλεσε την αφορμή για να μπει τέλος στον γάμο του διάσημου ζευγαριού. Πίσω στο 2020, στον ιδιωτικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλεσε τον Brad “παγκόσμιας κλάσης μ@@@κα” και “ποταπό” που έκανε τα τέσσερα μικρότερα παιδιά του “να τρέμουν από φόβο”.

“Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης κόπ… Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε…”. Έγραφε στην καυστική ανάρτηση, που μοιράστηκε την Ημέρα του Πατέρα.

Επιπλέον, η Zahara χρησιμοποιεί πλέον το όνομα “Zahara Jolie” αντί για “Zahara Jolie Pitt”, που είναι το νόμιμο όνομά της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις