Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Τέμπη: «Όταν χάνεται το αίμα σου» – Ο Χρήστος Ζαμπούνης αποχαιρετά τον ανιψιό του που απανθρακώθηκε στα Τέμπη

Τέμπη: «Όταν χάνεται το αίμα σου» – Ο Χρήστος Ζαμπούνης αποχαιρετά τον ανιψιό του που απανθρακώθηκε στα Τέμπη

Τον χαμό του ανιψιού του που βρισκόταν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη θρηνεί ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Καραγεωργίου που είχε έρθει στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και έμεινε μια ημέρα παραπάνω και βρέθηκε στο τρένο στο οποίο σημειώθηκε η πολύνεκρη τραγωδία.

Ο Χρήστος Ζαμπούνης στο προφίλ του στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία από την κηδεία του ανιψιού του γράφοντας «Όταν χάνεται το αίμα σου», όπως είναι ο τίτλος του άρθρου που έγραψε.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Zampounis (@zampounis_christos)

«Θυμάσαι που με ρωτούσες τις προάλλες, τι κάνει ο ανιψιός σου ο Παοκτσής; Πάει Χρήστο. Εξαϋλώθηκε. Είχαν πάει στην Αθήνα με τον φίλο του τον Αρειανό να δουν τις κοπέλες τους. Την Καθαρά Δευτέρα με πήρε για να με ρωτήσει εάν μπορούσε να μείνει μία ημέρα ακόμη. ‘Φυσικά, γιε μου’, του είπα, “αλλά την Τετάρτη σε περιμένω στην δουλειά”. Ήταν τόσο χαρούμενος”. Παύσις. “Συλλυπητήρια εξάδελφε”. Παύσις. “Οι αλήτες!” Παύσις. Δεν πειράζει. Ο Θεός μου έδωσε πολλά παιδιά και μου πήρε ένα» γράφει ο Χρήστος Ζαμπούνης αναφερόμενος στην συνομιλία που είχε με τον πατέρα του αδικοχαμένου Σωτήρη.

«Έως την προηγουμένη Τρίτη, ουδείς εκ της οικογενείας μας είχε “χαθεί” από βίαιο θάνατο. Η λέξις “χαθεί” –φευ! – δεν χρησιμοποιείται τυχαίως. Η σορός του ανηψιού μου δεν ανευρέθη και έπρεπε ο πρώτος μου εξάδελφος να μεταβεί στην Λάρισα, για να υποβληθεί σε τεστ D.N.A., ούτως ώστε να ταυτοποιηθεί μέλος του σώματος του υιού του, το οποίο σώμα, από ό,τι φαίνεται, είχε απανθρακωθεί».

Μιλώντας για τον ανιψιό του γράφει…. . «Ένα παιδί ευχάριστο, ανιδιοτελές, ενθουσιώδες, που έδινε και έπαιρνε πολλή αγάπη. Ένας νέος που αντιπροσώπευε την Ελλάδα του μέλλοντος, την Ελλάδα της ενότητος, διότι πόσοι φανατικοί οπαδοί του δικέφαλου αετού έχουν επιστήθιο φίλο οπαδό του Άρεως;».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις