Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Θάλεια Ματίκα για τον Τάσο Ιορδανίδη: Στο πρώτο ραντεβού μας τον κάλεσα σπίτι να δούμε dvd

Θάλεια Ματίκα για τον Τάσο Ιορδανίδη: Στο πρώτο ραντεβού μας τον κάλεσα σπίτι να δούμε dvd

Η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τον γάμο της με τον Τάσο Ιορδανίδη.

«Η νέα σειρά «η πτώση» πάει λόγω εκλογών για την επόμενη σεζόν. Νομίζω είναι καλυτέρα. Αν έβγαινε τώρα θα “καιγόταν”. Η σειρά έχει την εμπορία ανθρωπίνων οργάνων.

Είναι ένα σκληρό θέμα. Το εμπόριο ανθρώπινων οργάνων είναι η τρίτη πιο κερδοφόρα παράνομη δραστηριότητα παγκοσμίως», είπε αρχικά η Θάλεια Ματίκα.

Για την σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραδέχθηκε: «Είμαι σχεδόν αναλφάβητη όσον αφορά στα social media. Δεν έχω γκουγκλάρει το όνομα μου ποτέ. Αυτά τα κάνει και για τους δυο μας ο Τάσος».

Κλείνοντας, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην γνωριμία της με τον σύζυγό της και ηθοποιό, Τάσο Ιορδανίδη: «Η πρώτη μου γνωριμία με τον Τάσο ήταν για επαγγελματικούς λόγους.

Το πρώτο ραντεβού ήταν όταν τον κάλεσα σπίτι να δούμε dvd. Κομμάτια της σχέσης μας αναφέρονται στην παράσταση ”Θέλω να σου κρατάω το χέρι”. Έχει βιογραφικά στοιχεία, θα συνεχίσουμε την παράσταση και την επόμενη σεζόν».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις