Lifestyle

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Σήμερα λες καλημέρα και βλέπεις ότι άλλος εκνευρίζεται»

Τι είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για την επιρροή που έχουν τα social media στον άνθρωπο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η τηλεόραση εστιάζει στο κακό αντί να του γυρνά την πλάτη», είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Για τον σημερινό άνθρωπο, την επιρροή των social media στη ζωή του και το κακό που έχει… αγριέψει, μίλησε μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο Enjoy που κυκλοφορεί με την «Κυριακάτικη Δημοκρατία».

Σήμερα οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι;

Σήμερα οι άνθρωποι κουβαλούν τα χαμόγελα των social media για να πάρουν likes. Έχουν κενά χαμόγελα και προβλήματα στον σβέρκο, καθώς είναι σκυμμένοι πάνω από ένα κινητό. Σήμερα λες καλημέρα και βλέπεις ότι άλλος εκνευρίζεται. Σου λέει “ρε άνθρωπε, που την είδες την καλή μέρα;”.

Το κακό έχει αγριέψει. Έχει πάρει μια μορφή πιο άγρια. Το κακό γίνεται τρισδιάστατο και μέσα από την τηλεόραση. Η τηλεόραση εστιάζει στο κακό αντί να του γυρνά την πλάτη.

Σε όλο αυτό το ζοφερό κλίμα, το θέατρο, ο πολιτισμός θα έλεγα γενικότερα, ξυπνά το μυαλό των ανθρώπων, το κάνει να ταξιδεύει, να ονειρεύεται, να νοιάζεται και για τους άλλους πέρα από το εγώ του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Ίθαν Χοκ για τον γάμο της κόρης του: «Εκείνη κοιτάζει μπροστά, ένιωθα την καρδιά μου να ραγίζει»
«Το πραγματικά μυστηριώδες κομμάτι είναι ότι πίστευα πως θα ήταν συγκινητικό επειδή θα αποτελούσε μια μεγάλη στιγμή σύνδεσης ανάμεσα στους δυο μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι εκείνη σκεφτόταν μόνο τον γαμπρό» σημείωσε.
Ίθαν Χοκ
Στράτος Τζώρτζογλου: «Θαύμα μου έτυχε με τη μητέρα μου όταν ήταν έτοιμη να πεθάνει και συνέβη δύο φορές»
«Καλή η επιστήμη, καλά τα φάρμακα, οι ψυχίατροι κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, αλλά χρειάζεται η επέμβαση του Θεού», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Στράτος Τζώρτζογλου
Στράτος Τζώρτζογλου