Δευτέρα, 15 Απρ.
26oC Αθήνα

Θάνος Καληώρας: Η αρρώστια της Τζέσης Παπουτσή προϋπήρχε πολλά χρόνια

Θάνος Καληώρας: Η αρρώστια της Τζέσης Παπουτσή προϋπήρχε πολλά χρόνια

Στην αείμνηστη πρώην σύζυγό, Τζέση Παπουτσή, αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια ο Θάνος Καληώρας, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα.

«Εσείς γνωρίσατε τη Τζέση Παπουτσή σε μια διαφορετική ηλικία, πιο μεγάλη, εμείς δεν ήμασταν ούτε 30 όταν παντρευτήκαμε. Ήμασταν πολύ διαφορετικοί. Η Τζέση είχε πάντα τη λάμψη, είχε το θεατρικό εκτόπισμα που λέμε, ήταν ένας άνθρωπος λαμπερός. Δεν υπήρχε άνθρωπος να μην την αγαπήσει. Ήταν πολύ δοτική με όλους» είπε αρχικά ο Θάνος Καληώρας.

Οι δυο ηθοποιοί, που έμειναν παντρεμένοι πολλά χρόνια, έχουν έναν γιο. Η σχέση τους δεν χάλασε ποτέ μετά τον χωρισμό τους. Ο Θάνος Καληώρας περιέγραψε πως έχει ακόμη στενή σχέση με τον σύζυγό της Τζέσης Παπουτσή, Γιάννη Μανιό.

«Στην κηδεία της ήμασταν χέρι-χέρι με τον τελευταίο της σύζυγό, Γιάννη Μανιό. Η αρρώστια της Τζέσης προϋπήρχε πολλά χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια, πηγαίναμε μαζί με τον Γιάννη στους γιατρούς, γιατί είχε κάποιες αδυναμίες, οδηγούσα εγώ. Περνούσα από το σπίτι τακτικά για να δω πως είναι. Είχαμε μια πάρα πολύ στενή και δεμένη σχέση.

Καταρχάς μας συνέδεε το παιδί μας, που δεν το αφήσαμε ποτέ και οι δυο σε μια μοίρα. Ήμασταν πάντα κοντά. Πριν παντρευτούμε ήμασταν φίλοι. Με τον Γιάννη τώρα κάνω πάρα πολλή παρέα…

  

Ήμουν στο σπίτι τους τη μέρα που έπαθε σχεδόν εγκεφαλικό η Τζέση και την πήγαμε στο νοσοκομείο, και σχεδόν κάθε μέρα πηγαίναμε μαζί με τον Γιάννη στον γιατρό» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις