Κυριακή, 21 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Θάνος Παϊτέρης: Η σχέση μας με τον πατέρα μας πέρασε από πολλές διακυμάνσεις, πλέον είμαστε καλοί φίλοι

Θάνος Παϊτέρης: Η σχέση μας με τον πατέρα μας πέρασε από πολλές διακυμάνσεις, πλέον είμαστε καλοί φίλοι

«Έκατσε ωραία και κάναμε ένα πολύ ωραίο γλέντι κι έγινε η επανασύνδεση» δήλωσε ο Θάνος Παϊτέρης.

Ο Θάνος Παϊτέρης κι ο Άλεξ Παϊτέρης μίλησαν στην κάμερα του Happy Day και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή για την αποκατάσταση των σχέσεων με τον πατέρα τους, Βασίλη Παϊτέρη.

«Συζητούσαμε καιρό να διασκευάσουμε το “Λόγια κλειδωμένα” του πατέρα μας. Η σχέση μας πέρασε από πολλές διακυμάνσεις από την παρέα που κάνουμε τελευταία.

Νομίζω ότι καταλήξαμε -τολμώ να πω- καλοί φίλοι πια και με αφορμή ότι θα βγει τώρα το τραγούδι είναι λίγο σημαδιακό» δήλωσε ο Θάνος Παϊτέρης.

«Χαρήκαμε και χάρηκε κι αυτός. Υπάρχουν διακυμάνσεις και τώρα που μιλάμε είμαστε καλά…

Όσο μεγαλώνεις, βλέπεις και διαφορετικά πράγματα στους γονείς κι ειδικά εμείς με τον πατέρα μας κάποια πράγματα μπορεί να ήταν παρεξηγημένα πιο παλιά» είπε ο Άλεξ Παϊτέρης.

«18 Γενάρη που είναι του Αγ. Αθανασίου και γιορτάζω, έχει γενέθλια ο πατέρας μου. Έκατσε ωραία και κάναμε ένα πολύ ωραίο γλέντι κι έγινε η επανασύνδεση.

Νομίζω ότι όσο μεγαλώνεις κι αποδέχεσαι κάποια πράγματα και καταλαβαίνεις και προσπαθείς να μπεις στα παπούτσια του άλλου με όποια παράπονα και να έχει ένα παιδί, νομίζω ότι όσο το αποδέχεσαι ηρεμείς…

  

Όσων χρόνων και να φτάσει κάποιος, δεν σταματά να θέλει μία συμβουλή και μία κουβέντα. Ένα γεια σου ρε πατέρα τι κάνεις; Ένα γεια σου γιε μου» ανέφερε ο Θάνος Παϊτέρης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις