Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Θέμις Μπαζάκα: Η συγκινητική τελευταία επιθυμία της γιαγιάς της – «Αν δεν της πάρεις τζιν θα σε στοιχειώσω»

Θέμις Μπαζάκα: Η συγκινητική τελευταία επιθυμία της γιαγιάς της – «Αν δεν της πάρεις τζιν θα σε στοιχειώσω»

Η Θέμις Μπαζάκα αποκάλυψε την συγκινητική τελευταία επιθυμία της αγαπημένης γιαγιάς της, που δεν ήταν άλλη από το να της αγοράσει η μητέρα της ένα παντελόνι τζιν που τόσο ήθελε η έφηβη η γνωστή ηθοποιός.

Μάλιστα η Θέμις Μπαζάκα τόνισε ότι η γιαγιά της άφησε τα λεφτά για το τζιν στη μητέρα της και της είπε ότι θα την στοιχειώσει αν δεν της αγοράσει το παντελόνι αυτό.

Η Θέμις Μπαζάκα παραχώρησε συνέντευξη στην Lifo με αφορμή τη συμμετοχή της στις τηλεοπτικές σειρές «Η Μάγισσα» και «Milky Way» και τη θεατρική της επιστροφή με το «The Humans».

Η επιτυχημένη ηθοποιός ξετύλιξε και το κουβάρι των παιδικών της χρόνων και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο συντηρητικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε και για μία από τις τελευταίες επιθυμίες που είχε η γιαγιά της πριν φύγει από τη ζωή.

Η Θέμις Μπαζάκα ρωτήθηκε για τον ρόλο της γιαγιάς που υποδύεται στη σειρά «Milky Way» και όπως της επισημάνθηκε στην σχετική ερώτηση: «Θα περιμέναμε μια γιαγιά της επαρχίας να είναι κάπως στερεοτυπική, εσύ είσαι κάτι εντελώς άλλο…».

Η Θέμις Μπαζάκα θυμήθηκε τότε την δική της γιαγιά, την αυστηρή οικογένειά της και το παντελόνι τζιν που ήθελε να πάρει, αλλά δεν της το αγόραζαν οι γονείς της. Η γιαγιά της όμως, επέβαλε την αγορά του μέσω της τελευταίας της επιθυμίας. 

«Πνιγόμουν»

«Η γιαγιά που υποδύομαι παίρνει μια θέση πολύ ελεύθερη απέναντι στο εγγόνι της που έχει ένα πρόβλημα. Εμένα με μεγάλωσε μια τέτοια γιαγιά. Ήταν αμόρφωτη, θρήσκα, όμως ήταν και πολύ ελεύθερο πνεύμα σε ουσιαστικά πράγματα. Πέθανε πολύ νέα. Εγώ, τότε, στα ’70s, ήθελα να πάρω ένα μπλουτζίν, όλοι στο σχολείο φόραγαν. Οι γονείς μου ήταν πολύ συντηρητικοί. “Όχι, δεν θα πάρεις τζιν, δεν θα ξυρίσεις τις γάμπες σου, τις μασχάλες σου, δεν θα κάνεις το ένα, το άλλο“, μου έλεγαν. Πνιγόμουν», είπε η Θέμις Μπαζάκα.

«Η γιαγιά μου, πεθαίνοντας, άφησε χρήματα στη μητέρα μου και της είπε “με αυτά θα πάρει η Θέμις τζιν. Και μην τολμήσεις, επειδή πεθαίνω, να μην της το πάρεις, γιατί θα σε στοιχειώσω“». Κι έτσι πήρα το πρώτο μου μπλουτζίν. Κάπως έτσι είναι κι αυτή η γιαγιά στο «Milky Way», ανέφερε η ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις