Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Θοδωρής Αθερίδης: Η πρεμιέρα του νέου θεατρικού του – Η «ανησυχία» της Σμαράγδας Καρύδη

Θοδωρής Αθερίδης: Η πρεμιέρα του νέου θεατρικού του – Η «ανησυχία» της Σμαράγδας Καρύδη
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NDP

Η πρεμιέρα του νέου θεατρικού έργου του Θοδωρή Αθερίδη «Ok boomer» έγινε με κάθε λαμπρότητα, αλλά και με τον γνωστό ηθοποιό, συγγραφέα και σκηνοθέτη να έχει στο πλευρό του, δυο από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, την σύντροφό του, Σμαράγδα Καρύδη και την κόρη του από τον πρώτο του γάμο, Φωτεινή.

Η πρεμιέρα του «Oκ boomer», το οποίο έχει γράψει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με την Φαίδρα Δρούκα, ο Θοδωρής Αθερίδης, έγινε με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα στο θέατρο «Μικρό Παλλάς». Ο γνωστός ηθοποιός είχε ως στηρίγματα την Σμαράγδα Καρύδη και την κόρη του.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για το νέο θεατρικό του έργο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega και αποκάλυψε την ανησυχία που είχε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Το ‘’Ok boomer’’ έχει πολλά προσωπικά χαρακτηριστικά δικά μου και της Φαίδρας. Η Σμαράγδα είχε μεγάλη ανησυχία να δει το έργο γιατί ξέρει ότι μιλάω κι γι’ αυτή μέσα», αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Ο μεγάλος μου εγγονός έχει έρθει να με δει σε παράσταση. Του αρέσει. Έχει τον παππού του σαν κάτι σπουδαίο», τόνισε επίσης ο Θοδωρής Αθερίδης.

 

«Είναι η πρώτη φορά που είχα το λιγότερο άγχος από κάθε άλλη πρεμιέρα», είπε η Φαίδρα Δρούκα.

«Τσακωνόμαστε για την βόλτα του σκύλου»

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για τον αγαπημένο της και τη σχέση τους και αποκάλυψε την πιο συχνή αιτία τσακωμού μεταξύ τους.

«Τον Θοδωρή Αθερίδη τον ακούω πολύ. Μου ταιριάζει ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα. Έχουμε κοινή αισθητική. Ο πιο συχνός λόγος που τσακωνόμαστε είναι για το ποιος θα πάει βόλτα τον σκύλο», είπε η  Σμαράγδα Καρύδη.

Φωτογραφία NDP

Το «Ok boomer» αποτελεί το 10ο κατά σειρά θεατρικό πόνημα του Θοδωρή Αθερίδη. Το έργο έχει ανέβει από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στο Μικρό Παλλάς και παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη (έναρξη στις 21:00).

Ο θεατρικός συγγραφέας και ηθοποιός επέστρεψε στο σανίδι μετά τα «Μαθήματα Κωμωδίας» με μια ακόμη κωμωδία, αλλά… διαφορετική που μιλάει για τον έρωτα και παρουσιάζει τα στάδιά του μέσα από τη μουσική.

Ο Θοδωρής Αθερίδης πρωταγωνιστεί στη σκηνή του «Μικρού Παλλάς» (Αμερικής 2 – City Link, Σύνταγμα, Αθήνα) με τη Φαίδρα Δρούκα, ενώ μουσικά τους συνοδεύει ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις