Lifestyle

Θοδωρής Κατσαφάδος: Ο καθένας διαχειρίζεται τις απώλειες του με τον τρόπο του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Ο καθένας διαχειρίζεται τις απώλειες του με τον τρόπο του και τον χρόνο του” ομολογεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Στην απώλεια της αγαπημένης του συζύγου, Χριστίνας πριν από τρία περίπου χρόνια αναφέρθηκε με τρυφερότητα ο Θοδωρής Κατσαφάδος στη συνέντευξη που έδωσε μαζί με την κόρη του, Μαριλού  στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.

“Μιλούσαμε. Απλά μου είπε “άνοιξε την πόρτα γιατί κάνει ζέστη. Όχι, κλείσε γιατί κάνει κρύο”, έγειρε και “έφυγε”. Δεν πόνεσε, δεν φοβήθηκε και αυτό είναι κάτι που με ανακούφισε μετά. Φώναξα τον γιατρό, ήρθε με απινιδωτή και μου είπε “δεν θα γλίτωνε ούτε μέσα στην Εντατική” δήλωσε αρχικά ο έμπειρος πρωταγωνιστής.

Θοδωρή, πως είναι να συνεχίζεις να μένεις σε ένα σπίτι απ’ όπου λείπει η σύντροφος της ζωής σου;

Είναι ένα ίδιο σπίτι, που δεν είναι ίδιο. Λείπει η Χριστίνα. Ο καθένας διαχειρίζεται τις απώλειες του με τον τρόπο του και τον χρόνο του. Δεν υπάρχει εγχειρίδιο πένθους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το καλοκαιρινό φωτογραφικό άλμπουμ από την Πάρο με τις δίδυμες κόρες τους
Το ζευγάρι πέρασε σχεδόν ολόκληρο τον Ιούλιο στο κυκλαδίτικο νησί και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές γεμάτες οικογενειακή ευτυχία και καλοκαιρινή ανεμελιά
Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα 6
Μαίρη Συνατσάκη για τις φωτιές: «Δεν έχω χειρότερο απ’ την ατάκα “τα σπίτια ξαναγίνονται”»
Εξέφρασε την αγωνία και τη συμπαράστασή της στους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους, τονίζοντας ότι ένα σπίτι δεν είναι απλώς ένα κτίριο, αλλά μια ζωή γεμάτη αναμνήσεις
Μαίρη Συνατσάκη 9