Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θωμαή Απέργη: Ο χωρισμός με τον Σεΐχη και οι επιληπτικές κρίσεις

Θωμαή Απέργη: Ο χωρισμός με τον Σεΐχη και οι επιληπτικές κρίσεις
NDP PHOTO

Για την προσωπική της ζωή αλλά και τις κρίσης επιληψίας μίλησε η Θωμαή Απέργη, που τα τελευταία χρόνια είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε συνέντευξή της, στο Youweekly, η Θωμαή Απέργη είπε για τις κρίσεις επιληψίας:

«Έλειψα περίπου 3 χρόνια από τον χώρο. Ήταν αναπόσπαστη ανάγκη να απέχω εξαιτίας του προβλήματός μου με την επιληψία που είχε επιδεινωθεί. Είχα αρκετές κρίσεις την ημέρα και στην δική μου περίπτωση οι εκλυτικοί παράγοντες ήταν το στρες της δουλειάς, η αϋπνία, και γενικά οι πολύ έντονοι ρυθμοί που ζούσα, οπότε πρακτικά δεν είχα επιλογή».

Η Θωμαή Απέργη αναφέρει για το πρόβλημα υγείας της: «Συστήθηκα στον κόσμο στα 23 μου ξεκινώντας το τραγούδι, όμως η επιληψία και παράλληλα ο θυρεοειδής εμφανίστηκαν όταν ήμουν 18 χρονών που πήγα για σπουδές. Εκείνη την περίοδο, δεν επικοινωνούσα το πρόβλημα της υγείας μου ανοιχτά, διότι ακόμα και σήμερα ο κόσμος δεν είναι τόσο εξοικειωμένος με αυτή τη νευρολογική πάθηση παρά το γεγονός ότι είναι πάρα πολύ συνήθης ασθένεια.

Όταν ξεκίνησα να το λέω, έλαβα άπειρα μηνύματα από ανθρώπους όλων των ηλικιών με το ίδιο πρόβλημα, που μου μιλούσαν για το bullying που δέχονται στο σχολείο, από κάποιους που φοβόντουσαν για την ζωή τους και τους παρέπεμψα για να μιλήσουν αμέσως σε ειδικούς που ήξερα. Η νόσος μπορεί να είναι αντιμετωπίσιμη αλλά είναι ξεχωριστή για τον καθένα».

Για τη σχέση της με τον Σείχη, η Θωμαή Απέργη είπε: «Καταρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι για τον τίτλο του Σεΐχη, ότι μπορεί είτε να κληροδοτηθεί σε κάποιον είτε να του αποδοθεί λόγω της επιχειρηματικής του δράσης, αυτό ίσχυε και στην περίπτωση αυτή και γι’ αυτό δεν καταλαβαίνω τον ντόρο γύρω από αυτόν τον τίτλο.

Ισχύει πράγματι ότι η συγκεκριμένη σχέση ήταν πολύ δυνατή και από τους δυο μας, για κάποιους λόγους δεν τα βρήκαμε. Αν και έχουμε χωρίσει, έχουμε μείνει καλοί φίλοι, υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ μας μετά από τόσο καιρό και μιλάμε ακόμα συχνά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις