Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Τα ξαφνικά γεγονότα σήμερα ή και οι ευκαιρίες, σε ωθούν σε νέες κατευθύνσεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου σε εργασιακά θέματα και νέα ξεκινήματα. Επεξεργάσου τα μέχρι και τις 23 του μήνα και περίμενε να δράσεις με τη νέα Σελήνη να εκτοξεύει τα επιχειρήματά σου. Η συμπεριφορά του αγαπημένου σου αλλά και η συναισθηματική του εξομολόγηση, σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, με σύμμαχό σου το πλανητικό σκηνικό και με τη λάμψη που σου χαρίζει κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Ταύρος: Προστάτευσε την ανεξαρτησία σου και διατηρήσέ τη. Βάλε αυτούς που νιώθεις να σε καταπιέζουν στη θέση τους με όμορφο τρόπο, χωρίς να ανεβάσεις τους τόνους και να χαλάσετε τις καρδιές σας. Η υψηλή σου ενέργεια, ο δημιουργικός ενθουσιασμό σου σε συνδυασμό με τις θετικές όψεις της ημέρας, σου εξασφαλίζουν μια ενδιαφέρουσα μέρα στα εργασιακά. Κάνε μια επανεκκίνηση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην αφήνεις δυσάρεστες στιγμές του παρελθόντος να σας στιγματίζουν. Εσύ που είσαι μόνη, έκφρασε το ενδιαφέρον σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μη διστάζεις.

Δίδυμοι: Επιδιώκεις δυναμικά να αφήσεις ένα πρόβλημα πίσω σου τώρα που το πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό μαζί σου. Οτιδήποτε σε περιορίζει σήμερα στα εργασιακά θα βρει την ισχυρή σου αντίσταση. Είσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά και να βελτιώσεις το επίπεδο της καθημερινότητάς σου. Μη φορτώνεις τον σύντροφό σου απόψε με τα δικά σου άγχη και ανασφάλειες. Περιόρισε τις συζητήσεις σε ευχάριστα θέματα που αφορούν στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, στο χέρι σου είναι να περάσεις όμορφα, να φλερτάρεις και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις