Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Αισθάνεσαι την ανάγκη να επαναστατήσεις, να σπάσεις τα στερεότυπα και να ακολουθήσεις την καρδιά και τις ανάγκες σου. Κάνε το, όμως με τρόπο διακριτικό και χωρίς να διαταράσσεις τις ισορροπίες σου. Ορισμένες από τις επαγγελματικές αποφάσεις που ελήφθησαν το τελευταίο διάστημα χρειάζονται μια επανεξέταση και μια διόρθωση στον τρόπο αντιμετώπισης και προώθησής τους. Άκουσε τη διαίσθησή σου, αλλά και τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Η σχέση σας προκειμένου να παραμείνει ενδιαφέρουσα και ζωντανή χρειάζεται διαρκή προσπάθεια. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να απαλλαγείς από ανασφάλειες και να πάρεις τα πάνω σου. Αξίζεις πολλά και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.

Ταύρος: Σκέψου πως το άγχος επηρεάζει πολύ την ψυχολογία σου, τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, αλλά και την υγεία σου. Λειτούργησε με ρεαλισμό και ψυχραιμία. Ασαφείς σκέψεις αλλά και παρεξηγήσεις στα εργασιακά καλύτερα να τις αποφύγεις. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο που φαίνεται να είναι ευνοϊκή για εσένα, παρά τις αντίξοες συνθήκες, να την εκμεταλλευτείς σωστά. Καλό θα είναι να αντιληφθείς πως μόνη σου καταπιέζεσαι συναισθηματικά. Ανοίξου και μίλησε με το σύντροφό σου και να είσαι σίγουρη πως θα νιώσεις ανακουφισμένη. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να συναναστραφείς με ευχάριστους ανθρώπους και όχι με αυτούς που σου ρίχνουν περισσότερο την ψυχολογία.

Δίδυμοι: Έλεγξε καλού κακού σήμερα τον παρορμητισμό και την ανυπομονησία σου, μιας και εύκολα μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα και αποφάσεις. Ακολούθησε τα γνώριμα μονοπάτια στα εργασιακά και απόφυγε τις ριζοσπαστικές αλλαγές και δηλώσεις. Επιδίωξε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη και αντικειμενική στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναζήτησε καινούριες γνωριμίες και δραστηριότητες, που θα χρωματίσουν την καθημερινότητά σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις