Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα και αύριο μπορείς να λάβεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι με τη Σελήνη να περνά στο δικό σου ζώδιο έτσι ώστε να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια και τους στόχους σου με ευκολότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. Θέματα εργασιακής φήμης αρχίζουν να εξελίσσονται, αν και στην αρχή με αργούς ρυθμούς. Προετοιμάσου λοιπόν για μια σημαντική πρόοδο η οποία όμως χρειάζεται και αρκετή προσπάθεια. Το πλανητικό σκηνικό σου δημιουργεί την ανάγκη για σταθερότητα στη συναισθηματική και οικογενειακή ζωή σου, για αυτό και φαίνεται να κουρνιάζεις στην ανοιχτή αγκαλιά του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να εισπράξεις το θαυμασμό που χρειάζεσαι. 

Ταύρος: Διάφορες θετικές πτυχές σου υποδεικνύουν τον τρόπο διεκδίκησης των επιθυμιών σου και της κάλυψης των αναγκών σου. Τα ταλέντα και οι εργασιακές σου ικανότητες βρίσκονται στο προσκήνιο και αυτό αποδεικνύεται από το πως, συνεργάτες αλλά και ανώτεροι σου ζητούν τη γνώμη και τη βοήθεια σου. Οι συναισθηματικές ανασφάλειες σου σταδιακά περνούν στο παρελθόν,  καθώς φαίνεται να μαθαίνεις τον τρόπο που πρέπει να πλησιάσεις το σύντροφο σου και να μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Νέες γνωριμίες δίνουν νόημα και χρώμα στη μοναξιά σου. Πάρε τα πάνω σου και απόλαυσέ το.

Δίδυμοι: Σήμερα μπορείς ανεπιφύλακτα να μοιραστείς τις ανησυχίες σου με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να βοηθηθείς σημαντικά. Να ξεδιαλύνεις τα θέλω σου και να κατασταλάξεις σε μια στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να φτάσεις τους στόχους σου. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου στα εργασιακά, αρκεί να μην φοβηθείς να αναλάβεις νέα και ίσως διαφορετικά καθήκοντα. Το γεγονός ότι αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τις πραγματικές συναισθηματικές σου ανάγκες, το τι προσφέρεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, αλλά και παράλληλα του τι εισπράττεις από αυτόν, ξεδιαλύνει το τοπίο και σας φέρνει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, έκφρασε τις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις σου στο άτομο που σε πολιορκεί.0

Καρκίνος: Εκμεταλλεύσου σωστά σήμερα τις εξελίξεις, αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο δρόμο σου και δώσε οριστικές λύσεις και κατευθύνσεις στα σχέδια σου. Απαλλάξου από φόβους και ανασφάλειες και προχώρα μπροστά. Μικρά εμπόδια στα εργασιακά μην τα αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σου στερήσουν την αποφασιστικότητα. Εμπιστεύσου το εύστροφο και γρήγορο μυαλό σου και αντιμετώπισε τα. Η ακαταμάχητη γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, οπότε κερδισμένη είσαι και εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, αλλά και εσύ που νιώθεις να σε ταλαιπωρεί η μοναξιά σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις