Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 20 Απριλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές μιας και επεκτείνει τα συναισθήματά σου γύρω από τα επιχειρηματικά και οικονομικά θέματά σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις για πόρους, αρχεία και πληροφορίες ή και χρήματα. Μια σύγκρουση χρημάτων και εξουσίας πιθανά να υπάρξει στο μυαλό σου. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου πιθανά να δημιουργήσουν κάποιες ανασφάλειες ή και αμφιβολίες. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τους τρόπους και ανέβασε την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση σου, μιας και ο συναισθηματικός σου τομέας σε απασχολεί ιδιαίτερα.

Ταύρος: Ξεκίνα θετικά όσο γίνεται τη μέρα σου, μιας και το πλανητικό σκηνικό σου εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις. Απόφυγε εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην επιβαρύνεις το κλίμα ανάμεσα σας μέρα που είναι. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις γιατί σύντομα θα απογοητευτείς με τη συνειδητοποίηση πως δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα περίμενες.

Δίδυμοι: Αν αγνοήσεις σήμερα την ανάγκη σου για προστασία της ιδιωτικής σου ζωής, ξεκούραση και προβληματισμό σίγουρα θα επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου και μην μπλέκεις σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Ο κίνδυνος να αποκαλυφθείς και να εκτεθείς παραμονεύει. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να μην κάνεις καμία κίνηση και απλά να περιμένεις. Έχεις ανοίξει ήδη πολύ τα χαρτιά και την ψυχή σου, εσύ που είσαι μόνη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις