Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Ξεκίνησε δυναμικά τη βδομάδα και τη μέρα σου, μιας και έχεις αρκετή στήριξη από το πλανητικό σκηνικό. Η αυτοπεποίθησή σου είναι αρκετά ανεβασμένη κι εσύ φαίνεσαι αποφασισμένη να δώσεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις και εκκρεμότητες. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική με τα όσα αναλαμβάνεις στα εργασιακά και να αποφύγεις λάθη που μπορεί να προκληθούν από τη βιασύνη σου. Μην εθελοτυφλείς σε προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Συζήτησέ τα μαζί και βρείτε τις λύσεις έτσι ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τις γιορτές χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μια επικοινωνία ή μια συνάντηση με πρόσωπο του παρελθόντος φαίνεται να αναστατώνει την ψυχολογία σου και να σου δημιουργεί διλήμματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στρέψε το ενδιαφέρον σου σήμερα στις φιλικές σχέσεις σου, που φαίνεται να είναι και ιδιαίτερα σημαντικές για εσένα αυτό το διάστημα. Αν έχουν δημιουργηθεί κάποιες παρεξηγήσεις είναι προτιμότερο να τις συζητήσεις από το να τις κουκουλώνεις. Έκτακτες εργασιακές υποχρεώσεις ή και εκκρεμότητες του παρελθόντος σε βγάζουν εκτός χρόνου και προγράμματος. Διατήρησε την υπομονή σου και αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία. Στον αισθηματικό τομέα νιώθεις να παραπαίεις. Οι ανασφάλειές σου σε κάνουν ευέξαπτη και κυκλοθυμική. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι όλα αυτά που σου τάζουν και ενθουσιάζεσαι. Καλύτερα κράτα μικρό καλάθι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με έντονη δραστηριότητα γύρω από επαγγελματικά θέματα ξεκινάς τη βδομάδα σου. Πολλά ραντεβού, συναντήσεις και επαφές που εφιστούν την προσοχή σου, μιας και φαίνεται να είναι και καθοριστικά για την εξέλιξη της καριέρας σου. Τα αισθηματικά σου ζητήματα φαίνεται να τα περνάς σε δεύτερη μοίρα, γι’ αυτό μην εκπλαγείς αν ο σύντροφός σου αρχίζει την γκρίνια και τα παράπονα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις, νέες γνωριμίες και μάλιστα αιφνίδιες, που θα σε ταράξουν για τα καλά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις