Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σήμερα σου δίνει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσεις τη συναισθηματική σου ζωή, να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου και να βάλεις σε μια σωστή σειρά προτεραιότητας τις υποχρεώσεις και τις σκέψεις σου. Η υποστήριξη που λαμβάνεις στα εργασιακά σε κάνει πιο πεισματάρα με το κυνήγι των στόχων και επιθυμιών σου. Έχεις τον τρόπο να αποσπάς από τον ερωτικό σύντροφό σου είτε μυστικά, είτε εξομολογήσεις. Η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη για αυτό και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Εσύ που είσαι μόνη λοιπόν μην απογοητεύεσαι και βάλε σαν στόχο την αποκοπή σου από το παρελθόν.

Ταύρος: Ένας κύκλος που φέρνει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου στο προσκήνιο ξεκινά για εσένα. Έτσι εστιάζεις το ενδιαφέρον σου περισσότερο σε εταιρικές σχέσεις και διαπραγματεύσεις. Η βελτιωμένη σου ικανότητα συμβιβασμού και διαπραγμάτευσης φέρνει ανταμοιβές στα εργασιακά. Μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας στη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο. Να ξέρεις πως εκείνος εκτιμά τις προσπάθειες που καταβάλλεις για να διατηρήσεις ζωντανή τη σχέση σας σε όλα τα επίπεδα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχικά και σωματικά ανανεώνοντας την εμφάνισή σου. Έρχονται εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις και έρωτες.

Δίδυμοι: Τα πάντα σε προδιαθέτουν για την ανανέωση των εργασιακών στόχων σου, της υγείας, αλλά και την αυτοπροστασία και αυτοφροντίδας σου. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά ανεβαίνουν και λαμβάνεις την επιβράβευση που χρειάζεσαι. Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις στα κοινά προβλήματα με το σύντροφο σου, αρκεί να φανείτε ειλικρινής ο ένας με τον άλλον και να μιλήσετε. Μια νέα γνωριμία ή μια ερωτική, συναισθηματική προσέγγιση από άτομο που προέρχεται από τον εργασιακό σου χώρο, σε κάνει να ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις