Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Προσωρινές καθυστερήσεις και μικρά εμπόδια φέρνει η σημερινή μέρα στις υποθέσεις σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και σκέψου πως με καλή διάθεση όλα γίνονται. Δέξου τη βοήθεια συνεργατών μιας και οι υποχρεώσεις σου στα εργασιακά είναι πολλές. Παρόλα αυτά, αρκετή ικανοποίηση σου προκαλούν οι εξελίξεις και τα νέα που διαδίδονται. Πάντα στη σχέση με το σύντροφό σου επιδιώκεις να έχεις το πάνω χέρι, κάτι που τον έχει κουράσει. Άλλαξε τακτική ή κάνε το τουλάχιστον με πιο διακριτικό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, προσγειώσου στην πραγματικότητα και μην φέρνεις την καταστροφή. Στο κάτω κάτω οι μέχρι τώρα επιλογές ήταν αποκλειστικά δικές σου.

Ταύρος: Είσαι σήμερα λίγο πιο τολμηρή στις αποφάσεις, τις πράξεις και ίσως και πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Οι παρατηρήσεις σου πολύ πιο εκκεντρικές και προσεγμένες με αποτέλεσμα την επιτυχία. Απόφυγε τις συγκρούσεις και τις έντονες διαφωνίες στο εργασιακό χώρο. Προτίμησε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και το προφίλ σου, μιας και κάποιοι περιμένουν ένα λάθος σου. Πριν κάνεις οποιεσδήποτε δηλώσεις στο σύντροφό σου, σιγουρέψου για τα συναισθήματά σου απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, μην περάσεις σε ριψοκίνδυνες για τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο, ενέργειες.

Δίδυμοι: Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να εκφράσεις τις ιδέες σου. Η αποφασιστικότητα και ο ενθουσιασμός σου, να ξέρεις πως είναι τα ισχυρά σου ατού. Βάλε γερές βάσεις στις όποιες εργασιακές επιδιώξεις σου και επωφελήσου από τις συζητήσεις που θα προκύψουν. Θα σου δοθούν χρήσιμες πληροφορίες και θα κατατοπιστείς καλύτερα για το τι έχεις να αντιμετωπίσεις. Μην απογοητεύεις τον ερωτικό σύντροφό σου και μην ξεσπάς επάνω του επειδή σου φταίνε τα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο από το παρελθόν, σε ταράζει. Τώρα ευχάριστα, δυσάρεστα, εσύ θα το κρίνεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις