Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 08 Μαρτίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 08 Μαρτίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη φαίνεται να σε ευαισθητοποιεί περισσότερο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Για αυτό φρόντισε να βρεθείς μαζί τους και αφιέρωσέ τους χρόνο. Απαλλάξου από τις ενοχές, οργάνωσε ένα ταξιδάκι ή μια απόδραση με τον ερωτικό σύντροφό σου και άσε πίσω σου τα όσα σε απασχολούν ή χρειάζονται επίλυση. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τη μέρα και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Το πλανητικό σκηνικό και η τύχη είναι ισχυροί σύμμαχοι για τη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος: Έχεις όλη την καλή διάθεση να ασχοληθείς με τους άλλους, να τους βοηθήσεις και να τους συμπαρασταθείς όμως όταν ανακαλύπτεις πως η προσφορά σου δεν εκτιμάται, τους γυρίζεις επιδεικτικά την πλάτη. Έκφρασε με κάθε τρόπο την εκτίμηση και την αγάπη σου στο σύντροφό σου, μιας και φαίνεται να αποτελεί ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πολλές προτάσεις για να ακολουθήσεις και να διευρύνεις την κοινωνικότητά σου, για αυτό μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια στον καναπέ σου.

Δίδυμοι: Η μέρα φέρνει τις δυνατότητες για μια νέα αρχή στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της διατροφής, της φυσικής κατάστασης και των καθημερινών σου συνηθειών. Το μυαλό σου φαίνεται να βρίσκεται σε μια σύγχυση ανάμεσα στα θέλω, τα μπορώ και τα πρέπει. Σταμάτα να βασανίζεσαι με σκέψεις και φρόντισε να ξεκουραστείς. Μην γίνεσαι καταπιεστική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πολέμησε τις προσωπικές σου ανασφάλειες με όσο το δυνατόν χαμηλότερη φωνή. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Ό,τι έγινε έγινε και πίστεψέ με για καλό σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις