Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 26 Απριλίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 26 Απριλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η μέρα σε βάζει στη διαδικασία να οργανώσεις τις υποχρεώσεις της εβδομάδας που έρχεται κι αυτό σου προσθέτει άγχος και προβληματισμό. Θέλεις να επαναφέρεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου όμως φαίνεται να μην ξέρεις τον τρόπο. Χαλάρωσε και εμπιστεύσου τον αυθορμητισμό σου. Η μοναξιά ίσως να σε έχει κουράσει και δικαιολογημένα. Στο χέρι σου είναι όμως να βάλεις τις σκέψεις και τις ανάγκες σου σε μια τάξη.

Ταύρος: Το συναίσθημα κυριαρχεί σήμερα για αυτό και προσπαθείς να καλύψεις τα κενά ή και τα λάθη σου απέναντι στα άτομα που είναι σημαντικά στη ζωή σου. Επαφές μαζί τους θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Ένα ρομαντικό δείπνο θα ήταν ό,τι πρέπει για να κάνεις τον ερωτικό σύντροφό σου να νιώσει ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιος μέσω διαδικτύου φαίνεται να σου κλέβει την καρδιά.

Δίδυμοι: Η επικοινωνία παραδόξως συνεχίζει να μην είναι το δυνατό σου σημείο και προσόν για αυτό περιορίσου στα εντελώς απαραίτητα ή και ανώδυνα. Θα εντυπωσιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου με την πρωτοτυπία. Οργάνωσε κάτι διαφορετικό και κάνε του μια έκπληξη. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη και μπορείς να νιώσεις καλά, έστω και θαυμάζοντας την εικόνα σου στον καθρέφτη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις