Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Αυτήν την Κυριακή μπορεί να νιώσεις μια συναισθηματική αναστάτωση, ανασφάλεια, γεγονός που περιορίζει λιγάκι τη διάθεση και το δυναμισμό σου. Πάρε τα πάνω σου και μη σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις άλλωστε τη δυνατότητα να επιβάλλεσαι στον εαυτό σου. Τα επαγγελματικά σχέδιά σου και οι στόχοι σου, σου έχουν γίνει βραχνάς. Οκ φτιάξε το πρόγραμμά σου αλλά μην παραζαλίζεσαι. Έχεις προετοιμαστεί αρκετά. Πέρασε όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου, βγείτε για φαγητό και μην κάνετε καμία αναφορά στα προβλήματα. Είναι ευκαιρία να χαμογελάσετε. Το πέπλο μυστηρίου που εκπέμπεις μπορεί να μαγνητίσει τους πάντες, γι’ αυτό μην απογοητεύεσαι εσύ που είσαι μόνη.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιοι φίλοι σου έχουν την ανάγκη συμπαράστασής σου και θα πρέπει να τους την προσφέρεις χωρίς όμως να περνάς στο άλλο άκρο. Υπάρχεις κι εσύ στη ζωή σου μην το ξεχνάς αυτό. Τόλμα το κάτι διαφορετικό σήμερα και δώσε πνοή ανανέωσης στη σχέση με το σύντροφό σου. Έχει βαρύνει πολύ η ατμόσφαιρα μεταξύ σας και είναι καιρός να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Εσύ που είσαι μόνη, προτάσεις φίλων για νέες δραστηριότητες και συναντήσεις κρύβουν πολλές εκπλήξεις, μιας και προστίθενται νέοι άνθρωποι στην παρέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μετά την κραιπάλη, τους προβληματισμούς και την κούραση, χρειάζεται να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Ξεκουράσου, απόλαυσε το πρωινό σου και κοιμήσου περισσότερο. Μια κοινωνική υποχρέωση που σχετίζεται με τα εργασιακά σου, δεν θα πρέπει να την ακυρώσεις, μιας και προτεραιότητα αυτήν την περίοδο για εσένα είναι η επαγγελματική σου πορεία. Αφιέρωσε χρόνο στο σύντροφό σου και προσπάθησε τουλάχιστον, αν δεν μπορείς να είσαι συγκεντρωμένη σε αυτά που λέτε και κάνετε, να φανείς. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στο μυαλό σου και τις συναισθηματικές σου ανάγκες, μιας και εύκολα μπορούν να σε παρασύρουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις