Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία και θα αρχίσεις να νιώθεις πιο ξεκάθαρη για τα συναισθήματα σου τις επόμενες εβδομάδες και μέρες. Με το σταθμό της σήμερα, μπορεί να υπάρχει κάποια ασάφεια ιδιαίτερα με τα όρια στις σχέσεις και την αντίληψη της αξίας. Ωστόσο αναγνωρίζεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα, ποιόν και τι εκτιμάς και που βρίσκεσαι σε ένα οικογενειακό θέμα που έμεινε εκκρεμές ή καθυστερημένο.

Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος στο δημιουργικό και ρομαντικό σου τομέα, κάτι που υποδηλώνει ότι υπάρχει ακόμα κάποια οπισθοδρόμηση. Ωστόσο ο πλανητικός κυβερνήτης σου η Αφροδίτη, σου δίνει τη δυνατότητα να νιώσεις πιο αποφασιστική ενώ ο ανάδρομος Ερμής παίζει με τις λέξεις που εκφράζονται, οπότε τα πράγματα έχουν ακόμα τα πάνω και τα κάτω τους.

Δίδυμοι: Κατά κάποιο τρόπο σήμερα μπορεί να αισθανθείς λίγο μπερδεμένη με τα σήματα που λαμβάνεις και δίνεις. Αυτό οφείλεται κυρίως στη στάθμευση της Αφροδίτης καθώς αλλάζει ταχύτητες. Αλλαγές είναι στα σκαριά και πολύ θετικές, αλλά η ίδια η αλλαγή μπορεί να θολώσει τις αντιλήψεις.

Τις επόμενες εβδομάδες θα βρεις περισσότερη ικανοποίηση από τις καθημερινές σου υποθέσεις ή με ένα καθυστερημένο έργο, θέματα επικοινωνίας ή μεταφοράς που τώρα αρχίζουν να διορθώνονται. Κάποια μπερδέματα επικοινωνίας ή εξοπλισμού μπορούν επίσης να επιλυθούν, αν και η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 15 μπορεί να φέρει καθυστερήσεις. Απέφυγε σήμερα καταστάσεις που απαιτούν αξιόλογες κρίσεις εάν είναι δυνατόν.

Καρκίνος: Εάν είχες αντιμετωπίσει προβλήματα άνεσης κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης από σήμερα, θα αρχίσεις να βρίσκεις τρόπους να βελτιώσεις τα πράγματα και όσο οι μέρες κυλούν. Τα οικονομικά προβλήματα, τα καθυστερημένα έσοδα ή έργα και η σύγχυση σχετικά με την ιδιοκτησία μπορεί να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Ένα θέμα για το σπίτι ή την οικογένεια φτάνει σε σημείο καμπής.

Αυτή η περίοδος ωστόσο σε βοήθησε να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η ζωή φαίνεται πιο εύκολη όταν ξέρεις τι έχεις στην καρδιά σου. Ακόμα όμως είναι καλύτερο να αποφύγεις τις μεγάλες αγορές ή να εξαρτάσαι από προφορικές συμφωνίες για χρήματα.

Λέων: Η Αφροδίτη τελειώνει την ανάδρομη πορεία της σήμερα. Επειδή αυτή η φάση συνέβη στο δικό σου ζώδιο ήταν λίγο πιο προσωπική για σένα. Ενώ πιθανότατα να είσαι προσεκτική με την καρδιά σου λίγο ακόμα, θα επιστρέψεις σιγά – σιγά σε καλό δρόμο όσον αφορά την ευχαρίστηση, την άνεση και την αγάπη.

Τον επόμενο μήνα η Αφροδίτη θα κινηθεί στις ίδιες μοίρες που έκανε όταν ήταν ανάδρομη, προσφέροντας σου δεύτερες ευκαιρίες και νέες προοπτικές. Προσωπικά θέματα που σε είχαν προκαλέσει μπορεί να επιλυθούν από μόνα τους και οι κολλημένοι τομείς της ζωής σου να αρχίσουν να προχωρούν. Ενώ η σημερινή αλλαγή μπορεί να είναι αποπροσανατολιστική, θα εξοικειωθείς με την αλλαγή σε χρόνο μηδέν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις