Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη κατευθύνεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και μπορεί να αισθανθείς αυξανόμενη την ανάγκη σου να αλληλεπιδράσεις, να εκτελέσεις τα έργα και τις ιδέες σου ή να διασκεδάσεις. Το φεγγάρι εναρμονίζεται με τον Ερμή και το Χείρωνα στο ζώδιό σου ζητώντας σου να είσαι αληθινή με τον εαυτό σου. Μπορείς να εκφραστείς ειλικρινά τόσο στα εργασιακά όσο και στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη.

Ταύρος: Υπάρχει μια ωραία ισορροπία μεταξύ δωρεάς και λήψης σήμερα και με τη στήριξη κάποιων νιώθεις ισχυρότερη. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου οι οποίοι μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα της ώθησης των σκέψεων σου λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. Οι εσωτερικοί δαίμονες σου τελικά αν τους αντιμετωπίσεις θα σου δώσουν δύναμη. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και της καρδιάς σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να διαγράψει το παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά.

Δίδυμοι: Επωφελήσου από την προθυμία σου σήμερα να εξετάσεις θέματα με ειλικρίνεια ιδιαίτερα στις σχέσεις σου. Θα προκύψουν καλές συνομιλίες με τον Ερμή στον τομέα συνεργασίας σου καθώς λαμβάνεις χρήσιμες πληροφορίες. Μια πτυχή Ερμή – Χείρωνα σου επιτρέπει να δεις μια ακατέργαστη πλευρά η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να ανοίξεις ένα νέο έδαφος. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να γίνει μοναδική αρκεί να του ανοιχτείς. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα δείχνεις αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις