Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 04 Ιουνίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 04 Ιουνίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο προσκήνιο. Εναρμονίζεται τόσο με τον Ήλιο όσο και με τον Κρόνο βοηθώντας σε να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου.

Ενώ αυτή η θέση της Σελήνης μπορεί να είναι παρορμητική έχεις την αίσθηση πως η συνεχής προσπάθεια αποδίδει καλύτερα. Ο Άρης και ο Πλούτωνας συγκρούονται σήμερα και αύριο και οι γύρω σου είναι πολύ δεκτικοί στις ιδέες και επιλογές σου. Η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να χρωματίζεται.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής μεγενθύνοντας την ανάγκη σου για περισσότερη ξεκούραση. Ωστόσο με την αρμονία της Σελήνης με τον Κρόνο στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος θέλεις να εργαστείς και να παράγεις.

Σήμερα και αύριο τα λόγια και οι απόψεις κάποιων σε αγγίζουν περισσότερο. Εάν οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου αγγίξουν ευαίσθητες χορδές πρόσεξε μην παρεκτραπούν. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων.

Δίδυμοι: Το φεγγάρι περνά τη μέρα στον ηλιακό 11ο οίκο σου και επιλέγεις χαλαρές χωρίς πίεση δραστηριότητες. Ενώ υπάρχει ένα καλό συνεργασιακό κλίμα στα επαγγελματικά υπάρχει κάποια τάση να παρερμηνεύονται οι προθέσεις ή ενέργειές σου.

Θα μπορούσε επίσης να νιώσεις τον πειρασμό να αποδείξεις κάτι ή να πιέσεις σκληρά για μια απάντηση, οδηγώντας τον εαυτό σου σε ένα περιττό, μη παραγωγικό, άγχος. Η μέρα απαιτεί κοινωνικότητα για αυτό φρόντισε να διασκεδάσεις είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της φήμης και της ευθύνης και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου βρίσκονται στο προσκήνιο. Είσαι σε καλή κατάσταση για παραγωγικές, πρακτικές εργασίες και η αίσθηση ότι έχεις πετύχει κάτι που αξίζει σου προσφέρει ικανοποίηση.

Η αυξημένη σου ανάγκη για ελευθερία και η αυθόρμητη έκφρασή σου μπορεί να δυσαρεστήσει τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια έκπληξη φαίνεται να σου προετοιμάζει η μέρα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις