Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο σου διεγείροντας τα ένστικτα σου. Έτσι σήμερα η αφοσίωση και η προσπάθεια σου για ένα έργο, ή και την εργασία σου είναι μεγαλύτερες από κάθε άλλη φορά. Επίσης ο Ήλιος στον πνευματικό σου τομέα εναρμονίζετε με το δικό σου ζώδιο και ευνοεί τις σχέσεις σου με συνεργάτες. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, σου παρέχει την συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι και ίσως είναι καιρός να πάρεις αποφάσεις οδηγώντας τη ένα βήμα παρακάτω. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου βρίσκεται στα ύψη καθώς και η δυνατότητα να πείθεις τους άλλους. Οπότε πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει και κατέκτησε το.

Ταύρος: Η αίσθηση σου πως το μέλλον θα είναι καλύτερο και πως τα όποια προβλήματα σου θα γίνουν παρελθόν, γίνεται ισχυρότερη. Μπορεί επίσης να βρεις τρόπους να διευθετήσεις ένα πρόβλημα χρημάτων, ή τη διαφωνία με ένα εταίρο σχετικά με πόρους ή οικονομικά. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου στα εργασιακά και να επιδιώξεις μια ανανέωση. Βρες τρόπους να προσθέσεις ενδιαφέρον στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Κάνε πράγματα γι’ αυτόν που θα τον πείσουν για τη συναισθηματική εγκυρότητα σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις ήδη δεχτείς πολλές προτάσεις από φίλους για διασκέδαση. Μην τις αρνείσαι και επέλεξε αυτούς με τους οποίους σε κάνουν να νιώθεις και να είσαι ο εαυτός σου.

Δίδυμοι: Σήμερα μπορεί να υπάρχει ένα ωραίο συναίσθημα που προέρχεται απ’ την κατανόηση του εαυτού σου και των εσωτερικών λειτουργιών, ή κινήτρων σου. Μπορεί να δώσεις νόημα σε μια προηγούμενη σχέση, ή σε παρατεταμένα συναισθήματα για κάποιον. Ζήτησε τη γνώμη ή και τις πεποιθήσεις ενός ατόμου που εκτιμάς και θαυμάζεις στα εργασιακά και ενίσχυσε τα επίπεδα οικειότητας μεταξύ σας. Μη χαλάς τη βραδιά με τον αγαπημένου σου προσπαθώντας να του επιβάλλεις τις απόψεις σου. Αντίθετα φρόντισε να περάσετε καλά και να ξεφύγετε από προβλήματα και ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν καταφέρεις να ξεπεράσεις την ανάγκη σου για μοναξιά και απομόνωση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις