Τετάρτη, 17 Απρ.
23oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει έως τις 4/3. Έτσι ξυπνάς από μια περίοδο αδράνειας για να μιλήσεις για θέματα τα οποία σχετίζονται με την αγάπη, την ευχαρίστηση, το ρομαντισμό και την απόλαυση. Η Αφροδίτη επίσης καθορίζει τις εταιρικές σχέσεις σου και τα χρήματα. Αυτήν την περίοδο λοιπόν φρόντισε να αξιοποιήσεις την εύνοιά της σε αυτούς τους τομείς. Είναι ιδανική η περίοδος για να βελτιώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να παραμερίσεις τον εγωισμό σου που τις περισσότερες φορές δεν σε αφήνει να εκφραστείς. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των κατακτήσεών σου ανεβαίνει κατακόρυφα κι έτσι δεν θα αργήσει ο μεγάλος έρωτας να εισβάλλει στη ζωή σου.

Ταύρος: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό φέρνει ανακούφιση από το άγχος και τον πόνο του παρελθόντος. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια επανεξέταση μιας σχέσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ή κάποια πνευματική επιθυμία και προσήλωση στο παρελθόν ή σε περίπλοκο δεσμό. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσεις κάποιο επίπεδο μοναξιάς και ιδιωτικότητας όταν μπορείς να το διαχειριστείς, καθώς μπορείς να τα βρεις και με τον εαυτό σου. Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση να εκτιμήσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, να νιώσεις ασφαλής και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και προετοιμάσου για συναρπαστικές αλλαγές.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη μετακομίζει σήμερα στον τομέα της φιλίας και των ιδανικών σου και θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι τις 4/3. Μπορεί να υπάρξει περισσότερη ζεστασιά, χάρη, ευχαρίστηση και απόλαυση στην κοινωνική σου ζωή. Μπορείς να συνεργαστείς καλύτερα με μια ομάδα ή μπορείς να μοιραστείς μερικά από τα ταλέντα σου και την εμπειρία σου με συνεργάτες. Είναι ευκαιρία να καλύψεις τα όποια κενά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου να ενισχύσεις το πάθος και το ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, οι σημερινές ενέργειες είναι εξίσου φιλικές και καθώς οι μέρες προχωρούν, η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου κάνοντάς σε περιζήτητη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις