Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ξεκίνησε δυναμικά την τελευταία εργάσιμη μέρα της εβδομάδας και προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις. Έχεις την τάση να υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου με έντονο τρόπο σε σημείο μάλιστα που προσπαθείς και να τις επιβάλλεις. Μικρές δυσκολίες στα εργασιακά αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία και μην παραφορτώνεις το πρόγραμμά σου. Αυτήν τη μέρα αφιέρωσέ τη στον ερωτικό σύντροφό σου μιας και απόψε επιβάλλεται να οργανώσεις κάτι διαφορετικό, αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτόν. Έκφρασε τα συναισθήματά σου και γεφύρωσε όλες τις αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, άσε τα παράπονα και απόλαυσε τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου με τη συντροφιά θαυμαστών.

Ταύρος: Η μέρα δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις και δυσκολίες, μιας και όλα κινούνται με βάση τον προγραμματισμό σου. Μέσα από συζητήσεις στα εργασιακά μπορείς να αποκομίσεις πολλές πληροφορίες, χρήσιμες για τα σχέδια σου για αυτό λάβε δυναμικά μέρος. Όσο για την ερωτική σου ζωή και τη σχέση με τον αγαπημένο σου τα λόγια είναι περιττά. Απόψε είναι ευκαιρία να μοιραστείτε στιγμές πάθους και ρομαντισμού. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να μη μείνεις χωρίς παρέα. Έχεις καλούς φίλους που μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και χωρίς ένα μόνιμο Βαλεντίνο δίπλα σου.

Δίδυμοι: Οι πολλές υποχρεώσεις σου σήμερα χρειάζονται προγραμματισμό και κυρίως ψυχραιμία, καθώς μικρά εμπόδια μπορούν να σε αποσυντονίσουν. Συναντήσεις και επαφές στα εργασιακά θα σε βοηθήσουν να δώσεις κατεύθυνση στα σχέδιά σου και να κατασταλάξεις στα θέλω σου. Έκφρασε τον έρωτά σου απόψε στο σύντροφό σου χωρίς περιορισμούς και αναστολές. Πρόσθεσε μαγεία στη βραδιά καθώς επιβάλλεται. Εσύ που είσαι μόνη, το τηλέφωνο σου δεν σταματά να χτυπά από θαυμαστές και φίλους που επιδιώκουν τη συντροφιά σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις