Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Είναι θετικές οι σημερινές ενέργειες παρόλο που δεν βοηθάνε για νέες αλλαγές και σημαντικές αποφάσεις. Περιόρισε το άγχος και μη σκέφτεσαι το χρόνο που σε πιέζει. Είναι μια κουραστική περίοδος αυτή που διανύεις για τα επαγγελματικά σου, καθώς οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται. Στο χέρι σου είναι να ξυπνήσεις από το λήθαργο τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία προκύπτει στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις.

Ταύρος: Έχεις υπερεκτιμήσει του στόχους και τις δυνατότητές σου αυτό το διάστημα και καλά θα κάνεις να προσγειωθείς λιγάκι στην πραγματικότητα. Δεν λέω να ακυρώσεις τους στόχους σου, απλά να επιβραδύνεις λιγάκι τους ρυθμούς και να ελέγξεις την ανυπομονησία σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και αύριο χρειάζεται να στρέψεις την προσοχή σου στους μακροπρόθεσμους επαγγελματικούς σου στόχους. Μπορείς να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς την πλανητική εύνοια στη συναισθηματική σου ζωή. Εσύ που είσαι μόνη, καταλαβαίνεις πως πρέπει να βγεις από το καβούκι σου και να πιστέψεις ξανά στον εαυτό σου.

Δίδυμοι: Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σε παροτρύνει να εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στα συναισθήματα και τα προσωπικά ενδιαφέροντά σου. Με τον Ερμή ακόμα ανάδρομο, μπορεί τα γεγονότα και οι εξελίξεις να είναι λίγο ασαφείς, αλλά είσαι σε καλή φόρμα, έχεις ιδέες και το ένστικτό σου λειτουργεί καλά σε ό,τι σχετίζεται με τα χρήματα. Ενώ ξεκινάς τη μέρα σου δυναμικά, χρειάζεσαι μεγαλύτερη διασύνδεση στα εργασιακά κι αυτό σε φέρνει πιο κοντά με συναδέλφους και ανώτερους σου. Η λογική και τα συναισθήματα αναμειγνύονται αρκετά όμορφα, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για μια εξομολόγηση ή και αποφάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια γλυκιά μελαγχολία σε φέρνει κοντά με αγαπημένα και οικεία σου πρόσωπα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις