Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Αυτή είναι μια μέρα σκέψης και όχι αποφασιστικής δράσης. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τους στόχους της ευτυχίας, της δικτύωσης και της φιλίας. Οι επόμενες βδομάδες είναι καλές για την πραγματοποίηση επαφών, την επικοινωνία με τους άλλους, τη σύνδεση με τις υψηλότερες φιλοδοξίες σου και τον πειραματισμό με νέες ιδέες. Μπορείς να αναθερμάνεις τις σχέσεις με συναδέλφους, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα τα σχέδιά σου, αλλά και να περνά πιο όμορφα και ήρεμα η μέρα σου. Πρόσθεσε ψυχαγωγία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και επιτέλους ξεφύγετε από τα τετριμμένα και συνήθη. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να καλωσορίσεις μια άλλη εποχή που φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές στη συναισθηματική ζωή σου.

Ταύρος: Η νέα Σελήνη διεγείρει μια νέα αρχή σε επίπεδο καριέρας ή πορεία ζωής. Οι επόμενες εβδομάδες είναι εξαιρετικές για την ενίσχυση της φήμης, της σταδιοδρομίας, των επιχειρηματικών σκέψεων και ιδεών σου. Η επιθυμία ή και η ανάγκη σου να εκπληρώσεις τους στόχους σου και να αναλάβεις τις ευθύνες, ίσως να είναι ισχυρότερη από ποτέ. Μην εκπλαγείς αν οι νέες εργασιακές προτάσεις έρχονται στο δρόμο σου από το πουθενά και μη διστάσεις να επιδιώξεις νέα ξεκινήματα και συνεργασίες. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ανακτήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες εύκολα θα μπορούσες να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Δίδυμοι: Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα σχέδιά σου. Χρησιμεύει ως μια ώθηση προς την κατεύθυνση της ανάγκη σου για πιο πνευματώδη και ουσιαστικά πράγματα και καταστάσεις στη ζωή σου. Έχεις περισσότερο θάρρος για το κυνήγι και την κατάκτηση της επιτυχίας στα εργασιακά, μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να προχωρήσεις με ένα ειδικό έργο, δημοσίευση, μελέτη και να κάνεις προσωπικά σχέδια. Μια πλήρης ανανέωση φαίνεται να χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου κάθε κοινωνική ευκαιρία που θα σας φέρει πιο κοντά και που θα σας βάλει στη διαδικασία να προσθέσετε νέες, πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ, νέες γνωριμίες, προτάσεις για μικρές αποδράσεις μην τις αφήνεις να περνούν. Πες ναι σε κάθε νέα πρόκληση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις