Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Στο πρώτο μισό της μέρας άσε τη φαντασία σου να σε οδηγήσει, καθώς μπορεί να σε πάει στις ασυνήθιστες επιθυμίες σου. Η ονειρική κατάσταση μπορεί να χρησιμεύσει ως μια ευχάριστη παράκαμψη από την καθημερινή ρουτίνα. Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν την απομάκρυνση των κακών συνηθειών και απογοητεύσεων του παρελθόντος. Η Σελήνη που περνά στο δικό σου ζώδιο αργότερα σε βοηθά στο να δώσεις μεγαλύτερη φροντίδα στον εαυτό σου. Στα εργασιακά μετρίασε όσο μπορείς τις υποχρεώσεις σου μιας και έχεις μια δυσκολία συγκέντρωσης. Μην κρατάς μυστικά και μην μπλέκεις σε καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό και μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διασκεδαστική, παιχνιδιάρικη και συμπονετική διάθεσή σου σήμερα σε κάνει να θέλεις να μοιραστείς απόψεις, να συμβουλέψεις και να προστατεύσεις αγαπημένα σου κυρίως πρόσωπα. Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη συνεχίζει τη διαμετακόμιση της στον ηλιακό 11ο οίκο σου, ο οποίος θεωρείται ένα χαρούμενος και μάλλον ένας τυχερός σου τομέας. Μην κρατάς απόμακρη στάση απέναντι στον ερωτικό σου σύντροφο, μιας και έχει τη διάθεση να σε προσεγγίσει. Κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές σε φέρνουν μπροστά σε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, για αυτό εσύ που είσαι μόνη μην τις αποφεύγεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείς σήμερα να επικεντρωθείς στην πραγματοποίηση μακροπρόθεσμων στόχων και βελτιώσεών σου. Σκέφτεσαι το μέλλον και τι μπορεί να σε ωφελήσει όχι μόνο σήμερα, αλλά και το επόμενο διάστημα. Κίνησε τα σχέδια σου στα εργασιακά με αργά και σταθερά βήματα. Οι υποσχέσεις που μπορεί να λάβεις πιθανά να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ρίξε λίγο τους τόνους και συγκράτησε το υπεροπτικό ύφος σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις κουραστεί να ασχολείσαι με ανούσια φλερτ και περιστασιακές γνωριμίες. Φαίνεται πλέον να ξέρεις τι θέλεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις