Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 07 Μαϊου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 07 Μαϊου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με τη σημερινή Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού βάλε φρένο στην καχυποψία σου και φρόντισε να εμπιστευτείς και να πλησιάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα. Η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση σε κάνει τολμηρή με εργασιακές αποφάσεις. Το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σου επιτρέπει και σε παροτρύνει να ανοιχτείς συναισθηματικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση επανέρχεται.

Ταύρος: Το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σε παροτρύνει στο να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο σε δικά σου πρόσωπα και να βάλεις για λίγο στην άκρη κοινωνικότητα και καταστάσεις που σε αγχώνουν. Εκμεταλλεύσου τα ταλέντα σου στα εργασιακά, πάρε πρωτοβουλίες και κυνήγησε τα όνειρά σου. Νεύρα και κόντρες με τον ερωτικό σύντροφό σου απόφυγέ τα και μην παρασύρεσαι -λόγω της Πανσελήνου- σε αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμοι: Καλά θα κάνεις σήμερα να εμπιστευτείς το ένστικτο και την εμπειρία σου στις υποθέσεις σου για καλύτερα αποτελέσματα. Κάποιες αποκαλύψεις στα εργασιακά θα διαπιστώσεις πως εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά.Ένας πλατωνικός έρωτα αρχίζει να αποκτά νόημα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις