Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 09 Απριλίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 09 Απριλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα reality check. Ήρθε εκείνη η στιγμή που θέλεις δεν θέλεις θα έρθεις αντιμέτωπη με την πραγματικότητα και θα πρέπει να δεις και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Χωρίς ωραιοποιήσεις. Μην διστάσεις καθόλου να κάνεις τα απαιτούμενα ξεκαθαρίσματα και πίστεψέ με αυτό θα σε κάνει πιο θετική. Τελείωνε με το πριν και βάλε πλώρη για το μέλλον. 

Ταύρος: Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ομορφύνεις λίγο την καθημερινότητα της καραντίνας. Χρησιμοποίησε το βασικό σου όπλο, τη φαντασία σου και δημιούργησε μια ευχάριστη και διαφορετική ατμόσφαιρα όσο μένεις σπίτι. Άφησε τις σοβαρές αποφάσεις για λίγο αργότερα, που θα έχει φύγει η επιρροή της πανσελήνου και θα νιώθεις πιο ψύχραιμη. 

Δίδυμοι: Κι αν κάτι δεν σου είχε βγει παλιότερα, παίζει σήμερα να το καταφέρεις. Καραντίνα μεν, ευκαιρίες δε. Τίτοτα δεν αποκλείεται όσο υπάρχει το διαδίκτυο και τα τηλέφωνα. Δεν έχεις λοιπόν παρά να επωφεληθείς από ό,τι θετικό προκύψει σήμερα. Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να έχεις λίγο το νου σου σήμερα είναι ο παρορμητισμός σου. Μην βιαστείς, σκέψου με ψυχραιμία, ζύγισε, ρώτα φίλους και μετά αποφάσισε. 

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις