Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 09 Ιανουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 09 Ιανουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 09 Ιανουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα μπορεί να προκύψουν νέες ιδέες για τη σταδιοδρομία και την πορεία της ζωής σου ή να εμφανιστεί μια συνειδητοποίηση ή μια σημαντική διευκρίνηση. Η Σελήνη κάνει μια σύντομη μάχη με το Δία παρακινώντας σε να βελτιώσεις ή να εκτελέσεις ένα έργο. Μην απογοητεύεις τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον φέρνεις σε δύσκολη θέση με την γκρίνια και τις προσωπικές σου ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου καλά αν αξίζει τον κόπο να προχωρήσεις σε μια επανασύνδεση που το παρελθόν δεν σου έχει αφήσει και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ταύρος: Όσο προχωρά η μέρα η ενέργεια και το ενδιαφέρον σου αυξάνονται κυρίως για θέματα που αφορούν σε σπουδές, ταξίδια και επικοινωνίες. Οι λεπτομέρειες μπορεί να συμπληρώσουν τις πληροφορίες και τα ερεθίσματα γι’ αυτό μην τις προσπερνάς. Μη σταματάς την προσπάθεια που καταβάλλεις στα εργασιακά όσο κι αν οι εξελίξεις σου επιβεβαιώνουν πως βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Λάβε σοβαρά υπόψη σου τις επιθυμίες και τις απόψεις του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι αδέσμευτη, μια νέα γνωριμία απορροφά όλη σου την ενέργεια.

Δίδυμοι: Ο Ήλιος και ο Ερμής κατευθύνονται προς μια ευθυγράμμιση στον τομέα της οικειότητάς σου κι αυτό μπορεί να είναι πραγματικά μια ώθηση προς την αναζήτηση απαντήσεων και λύσεων. Είναι επίσης μια προτροπή για την ανάγκη μιας βαθύτερης συμμετοχής σου σε ένα έργο, μια επιχείρηση ή μια σχέση. Κάποιες εξελίξεις και συγκυρίες σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής με την πορεία των εργασιακών σου. Καιρός να εμπιστευτείς τον ερωτικό σύντροφό σου, να χαλαρώσεις και να αφεθείς στο συναίσθημα και στα χέρια του. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε μια ευκαιρία ακόμα σε μια παρελθοντική σχέση σου που επανέρχεται.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις