Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Πάρε το χρόνο σου με τις αποφάσεις που χρειάζεται να εφαρμόσεις αλλά δώσε προσοχή σε αυτό που αναδύεται τώρα, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ιδέες που σχετίζονται με τη μάθηση, τη διδασκαλία, τη δημοσίευση και τη σύνδεση. Με την άμεση στροφή του Χείρωνα σήμερα, υπάρχει μια ευχάριστη αλλαγή ρυθμού και μια συνειδητοποίηση ή αποκάλυψη που σε ωθεί να αναλάβεις τις ευθύνες και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Απόφυγε το άγχος στα εργασιακά και μη δίνεις σημασία σε κουτσομπολιά και πηγαδάκια που στήνονται. Παιχνίδια της Πανσελήνου είναι που πρέπει να ξεπεράσεις. Εκμεταλλεύσου τη ρομαντική πλευρά του αποψινού φεγγαριού και μη δημιουργείς προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άσε τους θαυμαστές σου να σου ανεβάσουν την ψυχολογία, όμως μη παίρνεις τοις μετρητοίς τα λόγια τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Πανσέληνος στον τομέα των πόρων σου νωρίς το πρωί μπορεί να ρίξει φως σε ένα οικονομικό θέμα σου ή σε ζητήματα γύρω απ’ τα προσωπικά αντικείμενα, τα ταλέντα και την υποστήριξη. Μια αποκάλυψη στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες και ουσιαστικές ιδέες τις επόμενες μέρες. Κάποια γεγονότα ή και συμπεριφορές του ερωτικού σου συντρόφου μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου απέναντί του. Πριν όμως αρχίσεις τις διαμαρτυρίες κάνε μια δεύτερη σκέψη ή δώσε του την ευκαιρία να απολογηθεί. Εσύ που είσαι μόνη, αντιμετώπισε τις συναισθηματικές ανάγκες και ανασφάλειές σου με αγάπη και κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο νωρίς σήμερα, τραβώντας τα ισχυρά και θαμμένα ή μη αναγνωρισμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Αυτή όμως μπορεί να είναι μια στιγμή απελευθέρωσης μιας και σου δίνεται η δυνατότητα αναγνώρισής τους. Εάν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στα εργασιακά ή να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις καλύτερα να περιμένεις να ξεκαθαρίσει λιγάκι το τοπίο γύρω σου. Επίλεξε και επινόησε για απόψε ευχάριστες δραστηριότητες με το σύντροφό σου που θα ηρεμήσουν την ένταση που επικρατεί ανάμεσα σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις και ειδήσεις απ’ το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να σε απογοητεύσουν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις