Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος της μέρας στον ηλιακό 7ο οίκο σου και η επίτευξη ενός συμβιβασμού μπορεί να είναι ένας στόχος. Κάποιες συγκεκριμένες υποχρεώσεις αποσπούν την προσοχή σου και η ατμόσφαιρα στα εργασιακά μπορεί να είναι τεταμένη. Βρες τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και φλέρταρέ τον σαν να τον γνώρισε χθες. Εσύ που είσαι μόνη, ετοιμάσου να υποδεχθείς μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Ταύρος: Διαπραγματεύσου έξυπνα υποθέσεις που σχετίζονται με τα συμφέροντά σου και εξασφάλισε τις ευνοϊκότερες συνθήκες. Έχεις την τάση να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να είσαι πιο περιεκτική, συμβιβαστική και ευγενική στα εργασιακά. Σε αυτήν τη φάση θα πρέπει να δείξεις τα αληθινά συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου με πράξεις και όχι με λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται και μάλιστα έντονα στα καλέσματά σου.

Δίδυμοι: Προσπάθησε σήμερα να μην μπεις στον πειρασμό να βιάσεις καταστάσεις, καθώς κάποιες υποθέσεις σου χρειάζονται χρόνο προκειμένου να ανθίσουν οι θετικές εξελίξεις. Αρκετά πιεστικό προβλέπεται το κλίμα στα εργασιακά καθώς έκτακτες υποθέσεις σε βγάζουν από τον προγραμματισμό σου. Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου το σίγουρο είναι πως θα περάσετε καλά. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να τραβάς τον ενδιαφέρον των άλλων όπου κι αν βρεθείς.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις