Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Μαϊου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 14 Μαϊου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η σημερινή μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στους φίλους και την κοινωνικότητά σου. Όλο αυτό το διάστημα του εγκλεισμού, σου στέρησε την επαφή μαζί τους και ίσως να σε έκανε να νιώσεις λίγες ενοχές απέναντί τους. Εκφράζοντας τις ιδέες σου στα εργασιακά μπορείς να εντυπωσιάσεις και να στρέψεις το ενδιαφέρον επάνω σου. Γλύκανε λίγο απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και άφησέ τον να σε πλησιάσει. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Ταύρος: Η συμπεριφορά των άλλων σήμερα μπορεί να σε στεναχωρήσει όμως θα πρέπει να σκέφτεσαι πως κι εκείνοι έχουν τα δικά τους. Εμπιστεύσου τις αποφάσεις σου στα εργασιακά και ακολούθησε το ένστικτό σου. Αναζήτησε νέα ενδιαφέροντα και εμπειρίες μαζί με τον ερωτικό σύντροφό σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να τονώσετε τη σχέση σας και να βγείτε από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, πέρνα όμορφα και μην αφήνεις το παρελθόν να σε επηρεάζει.

Δίδυμοι: Στο πρώτο μισό της ημέρας η Σελήνη σε παροτρύνει να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στα συναισθήματα και τα προσωπικά ενδιαφέροντά σου. Μπορεί τα γεγονότα και οι εξελίξεις να είναι λίγο ασαφείς στα εργασιακά, αλλά είσαι σε πολύ καλή φόρμα για νέες ιδέες και ένστικτα που σχετίζονται με τα χρήματα. Η λογική και τα συναισθήματα αναμειγνύονται αρκετά όμορφα, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για μια εξομολόγηση ή και αποφάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια γλυκιά μελαγχολία σε φέρνει κοντά με αγαπημένα και οικεία σου πρόσωπα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις