Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 02 Ιανουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 02 Ιανουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Δείξε εμπιστοσύνη στις αποφάσεις που λαμβάνεις και μην επιτρέπεις σε τρίτα πρόσωπα να σε επηρεάζουν αρνητικά. Η χρονιά σου ξεκίνησε δυναμικά και πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου. Μπορείς να συμμετέχεις σε συζητήσεις που προκύπτουν στα εργασιακά και να αποκομίσεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Ο σύντροφος σου χρειάζεται πράξεις από πλευρά σου, προκειμένου να σε εμπιστευτεί και να νιώσει ασφαλής. Είσαι ευαίσθητη και συναισθηματική όμως ο εγωισμός και οι ανασφάλειες σου υπερτερούν κάποιες φορές. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως προβλέπονται συναρπαστικές γνωριμίες το επόμενο διάστημα.

Ταύρος: Οι πληροφορίες που λαμβάνεις σήμερα είναι πολλές και είναι πολύ εύκολο να χάσεις την ουσία που κρύβεται στις λεπτομέρειες. Οι τάσεις ειλικρίνειας και αντικειμενικότητας στα εργασιακά μπορεί να σε κάνει συμπαθή στους άλλους, όμως καλό θα ήταν να θέσεις σε εφαρμογή και τη διπλωματία σου. Οι μαγνητικές δυνάμεις έλξης σου, είναι αδύνατον να αφήσουν ασυγκίνητο τον ερωτικό σύντροφος σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ξεχνάς ότι έχεις  πολλούς καλούς φίλους για να περάσεις όμορφα τη βραδιά σου.

Δίδυμοι: Οι σημερινές όψεις φέρνουν έντονα συναισθήματα και τις βαθύτερες ανάγκες σου στην επιφάνεια. Ασχολήσου επιτέλους σοβαρά μ’ αυτές και μην προσπαθείς μόνο να περνάς την καθημερινότητα σου. Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες, σου δημιουργούν άγχος. Χαλάρωσε λιγάκι και ξεκαθάρισε τους στόχους σου. Η τόση πολύ οικειότητα στη σχέση με το σύντροφο σου, στερεί τη μαγεία που κακά τα ψέματα είναι απαραίτητη σε μια σχέση. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, η βραδιά σου κυλά πολύ ευχάριστα και δημιουργικά με φίλους.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις