Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η διέλευση του Δία στο ζώδιο σου ανοίγει την καρδιά σου και σε ενθαρρύνει. Και έτσι ακριβώς θα μείνουν τα πράγματα μέχρι και τον Μάιο του 2024. Η αντίθεση Ήλιου – Δία τώρα κάνει τις υπερβολές σου για όλους και για όλα να μοιάζουν εξαιρετικά εμφανείς.

Η αντίσταση που προβάλουν οι γύρω σου σε κάνει να πιστεύεις πως έχει φτάσει η ώρα για μια αλλαγή. Σήμερα παλεύεις με τα σκαμπανεβάσματα του ενθουσιασμού σου αλλά και των κινήτρων σου. Ωστόσο έτσι ίσως ανακαλύψεις νέους τρόπους έκφρασης που θα οδηγήσουν σε ζωτικής σημασίας προσαρμογές των στόχων σου.

Δίδυμοι: Με την τρέχουσα διέλευση του Ήλιου στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, δίνεις περισσότερη προσοχή στα επαγγελματικά σου και την ίδια στιγμή υπερηφανεύεσαι για την ευεξία σου. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σε ενθαρρύνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

Απόλαυσε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου σήμερα αλλά με δημιουργικό τρόπο. Η αντίθεση Ήλιου – Δία επηρεάζει την ημέρα, δείχνει μια στιγμή καμπής. Ήρθε η ώρα να σώσεις την κατάσταση, να αλλάξεις τα πράγματα. Για παράδειγμα, αν νιώθεις πως έχεις κάνει πάρα πολλά για του άλλους, περισσότερα από όσα έχεις κάνει για τον εαυτό σου, τώρα είναι η στιγμή να αλλάξεις αυτή την «συνήθειά» σου.

Καρκίνος: Με τον Ήλιο απέναντι από το Δία σήμερα, ίσως μια ρομαντική σχέση ή μια φιλία ίσως σε προβληματίσει. Από την άλλη ένα έργο με το οποίο ασχολείσαι εδώ και καιρό ίσως σήμερα ανθίσει.

Η επιθυμία σου να πετύχεις, να αναπτυχτείς τόσο μόνη σου όσο και ως μέλος μιας ομάδας είναι πλέον ισχυρή. Θα βρεθείς όμως σε δίλημμα: να λάμψεις μόνη σου ή να μοιραστείς την επιτυχία με κάποιον άλλον; Βάλε μέτρο στις σχέσεις σου – φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές.

Λέων: Ο Δίας σε ενθαρρύνει να φτάσεις λίγο πιο πέρα με τον καθορισμό στόχων, και με την καριέρα σου. Από την άλλη, ο τρέχων κύκλος του Ήλιου σε κάνει να λάμπεις όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, τα συναισθηματικά σου, την οικογένειά σου, το σπίτι σου.

Πρόσεξε μην εξαντληθείς, προσπαθώντας να κάνεις πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα σήμερα. Θέσε μια ισορροπία σχετικά με το τι περιμένεις από τον εαυτό σου. Ομοίως εάν περίμενες πάρα πολλά από ένα έργο ή εγχείρημα, είναι καιρός να κάνεις κάποιες προσαρμογές, καθώς ο Ήλιος αντιμετωπίζει το Δία και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις