Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 21 Μαϊου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 21 Μαϊου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Το τετράγωνο σήμερα της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα διαταράσσει τις προσωπικές σχέσεις σου και πιθανά να σου προκαλέσει κάποιες απογοητεύσεις. Δώσε προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας σου προκειμένου να αποφύγεις συνέπειες. Μην ενθουσιάζεσαι με νέες προτάσεις και συνεργασίες. Άσε πρώτα να βεβαιωθείς και να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω σου. Αντιμετώπισε τις αλήθειες που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες χρειάζονται προσοχή.

Ταύρος: Ιδιαίτερα φορτωμένη με υποχρεώσεις είναι η μέρα σου για αυτό και χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα. Διατήρησε τις ισορροπίες που αφορούν στις συναδελφικές σου σχέσεις. Μην αμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν και είσαι πηγμένη εξοικονόμησε για αυτόν έστω και λίγο ουσιαστικό χρόνο. Εσύ που είσαι μόνη, μην εκτίθεσαι και μην αναλώνεσαι σε ευκαιριακές γνωριμίες.

Δίδυμοι: Με το τετράγωνο ανάδρομης Αφροδίτης – Ποσειδώνα απόφυγε τις επιπόλαιες και βιαστικές αποφάσεις και ενέργειες στις οποίες πιθανά να σε οδηγήσει η υπερτονισμένη αυτοπεποίθησή σου. Διαπραγματεύσου έξυπνα νέες εργασιακές προτάσεις και μην βιαστείς να δεσμευτείς. Μπορείς να οργανώσεις μια όμορφη και ρομαντική βραδιά για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε αυτά που σου υπόσχονται.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις